Uusi video julki MM-hiihtojen skandaalitilanteesta – Bolshunovista avautunut norjalaistähti ennusti: ”Silloin minut tapetaan”

Oberstdorfin MM-hiihdot viime vuoden keväänä huipentuivat skandaalinkäryisesti.

Norjan Johannes Hösflot Kläbo ja Venäjän Aleksandr Bolshunov ottivat 50 kilometrin kisan loppusuoralla yhteen, sillä seurauksella, että Bolshunovin sauva katkesi ja Kläbo hylättiin.

Kultaa vei lannistuneen Bolshunovin viime metreillä ohittanut Norjan Emil Iversen ja Bolshunov joutui tyytymään hopeaan.

Kisan ratkaisuja pohdittiin kilpailun juryn kesken pitkä tovi, ja Norjan Viaplayn kuvausryhmä seurasi dramaattisia minuutteja kulisseissa.

Nyt Viaplayn tilanteesta kuvaamaa videomateriaalia on julkaistu, ja Norjan joukkueen juttutuokio päätyi uutiseksi sekä Norjassa että Venäjällä.

Puheenvuoroja nauhalla pitävät maajoukkuepomo Espen Bjervig, Kläbo ja Iversen.

–  Et ole hänen lähellään, kun hän [Bolshunov] työntää sauvan jalkojensa väliin, Bjervig sanoo Kläbolle Dagbladetin mukaan.

– En, mutta hän tähtää minua kohti. Siitä on tässä kyse, Kläbo vastaa.

Lue lisää: Frida Karlsson sähläsi taas – Harri Kirvesniemeltä tiukka mielipide ruotsalaistähden kyseenalaisista tavoista

Taustalla seisoskeleva Iversen nyökkää ja sanoo:

– Hän tekee sitä aina. Oli tilanne mikä tahansa, niin hän yrittää työntää vastustajia ulos radalta. Se on aivan karmeaa, Iversen sanoi ennen kuin huomasi tulevansa kuvatuksi.

– Tosi kivaa, että kamera on tuossa ja saa kaiken nauhalle. Voin vain toivoa, että kukaan venäläisistä ei osaa norjaa, koska silloin minut tapetaan ladulla päivän kuluessa, Iversen sanoi ja nauroi.

Source Link is.fi