Uutisankkureiden raju keskustelu vuoti julkisuuteen – kuvanauhalle tallentui armotonta kieltä

Tennistähti Novak Djokovicin maahantulosaaga on ollut urheilumaailman puhutuimpia uutisia viime päivinä.

Erityisesti Djokovic puhuttaa tietysti Australiassa, joka isännöi perinteiseen tapaan vuoden ensimmäistä Grand Slam -turnausta ja johon Djokovicin matkakin täten osui. Rokottamaton serbitähti saapui maahan viime keskiviikkona, jolloin hänen viisuminsa peruttiin.

Sittemmin Djokovic oli ensin pakolaisten säilöönottokeskuksena käytettävässä hotellissa Melbournen keskustassa ja maanantaina taas niin sanotusti vapaalla jalalla, kun oikeus päätti hänen saavan jäädä Australiaan.

Lue lisää: Nyt puhuu Novak Djokovic – tällainen oli kohupelaajan viesti: ”Keskityn edelleen siihen”

Lue lisää: Yllättävä käänne: Novak Djokovic sai luvan jäädä Australiaan

Lue lisää: Suurskandaalissa taas uusi käänne: valehteliko Novak Djokovic?

Australian suosituimman uutiskanavan 7News Melbournen ruutukasvot Rebecca Maddern ja Mike Amor ovat työntäneet lusikkansa kohusoppaan, sillä he lyttäsivät Djokovicin kovin sanoin kanavan uutisstudiossa.

Tv-kameralle tallentunut keskustelu ei tosin ollut tarkoitettu yleisölle. Ennen uutislähetystä kameraan tallentunut materiaali on kuitenkin vuotanut nyt julkisuuteen ja siitä uutisoi muun muassa brittilehti Daily Mail.

– Katsoi asiaa mistä näkökulmasta tahansa, Novak Djokovic on valehteleva luihu p***ereikä, Maddern linjasi kollegalleen, joka toisti näkemyksen.

Uutisankkurit ruotivat tuoreita tietoja, joiden mukaan Djokovicin epäillään valehdelleen maahantulokaavakkeessaan.

– Hänellä oli hevonpaskaa oleva tekosyy ja sitten hän kaatui omiin v**un valheisiinsa. Niin siinä kävi, Amor tokaisi.

Maddern ja Amor ihmettelivät viranomaisten toimintaa. Amor myös päivitteli tshekkipelaaja Renata Voracovan käännytystä kotimaahansa, kun Djokovicin tilannetta taas on vatvottu ja maanantaina tälle annettiinkin lupa osallistua tennisturnaukseen.

Australian avoin tennisturnaus käynnistyy 17. tammikuuta.

Source Link is.fi