Banner Before Header

Uutuuskirjan väite: Naistenmies Mick Jaggerilla oli suhde kahden The Rolling Stones -jäsenen kanssa

Kuuluisan The Rolling Stones -yhtyeen jäsenten kesken on vuosien saatossa ollut uutuuskirjan mukaan sutinaa.

Yhtyeen laulaja Mick Jagger tunnetaan musiikin lisäksi julkisuudessa myös intiimeistä suhteistaan, joita on tiettävästi ollut sekä naisten että miesten kanssa. Nyt The Stone Age -kirjassa väitetään, että Jaggerilla olisi ollut säpinää sekä Keith Richardsin että Mick Taylorin kanssa, kertoo Daily Mail.

Molempien miesten nimi on lueteltuna kirjan pitkässä liitteessä, johon on kirjattu yhtyeen jäsenten rakastajia vuosien varrelta.

Mick Jaggerin ja Keith Richardsin (vas.) väleistä on liikkunut huhuja jo aiemmin.

Kirjassa siteerataan yhtyeen jäsenten kanssa aikoinaan seurustelleiden Anita Pallenbergin ja Marianne Faithfullin haastatteluja, joissa he puhuvat Jaggerin ja Richardsin välisestä kemiasta.

– Kun tapasin heidät ensimmäistä kertaa, näin kuinka rakastunut Mick oli Keithiin, Pallenberg on sanonut.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Jaggerin ja Richardsin lämpimistä väleistä huhutaan. Julkisuudessa on esitetty väitteitä, että kaksikko olisi löydetty yhdessä sängystä.

Rokkarikaksikon välejä on kuvailtu myös muilla tavoin kiivaiksi vuosien saatossa. Heidän on sanottu olevan rockyhtyeen johtokaksikko, jonka välillä kipinät sinkoilevat riitojen muodossa.

Riidoista huolimatta The Rolling Stones on pystynyt jatkamaan vuosikausia. Välillä Jaggerin ja Richardsin riidat ovat vaatineet kuitenkin vuosien tauon yhteistyöstä.

Source Link is.fi