Banner Before Header

Väite: Erling Haaland paljasti, minne siirtyy – suurseura tekemässä jättikaupat kahdesta supertähdestä

Norjalaistähti Erling Braut Haalandin siirtospekulaatiot mylläävät jälleen. Viimeisimmät tiedot ovat viemässä maalitykkiä Espanjan liigaan.

Haalandin sopimus nykyisen seuran Dortmundin kanssa on voimassa kesään 2024 saakka, mutta hänen odotetaan siirtyvän muualle kesän 2022 siirtoikkunassa.

Espanjalaisen AS:n mukaan norjalainen olisi paljastanut, mihin hän on siirtymässä.

Haaland on viettänyt talvilomaansa Espanjan Marbellassa perheensä kanssa. Lehden mukaan Haalandin agentti-isä Alf-Inge osti vuosi sitten talon Malagasta. Isän kerrotaan rakastuneen maahan.

Poika-Haalandin väitetään kulkeneen Malagan kaduilla, missä paikalliset fanit olivat tunnistaneet hänet. Fanien kerrotaan kysyneen, missä norjalainen pelaa seuraavalla kaudella, mihin Haaland vastasi:

– Pelaan täällä, Espanjassa.

Norjalaisella on Espanjassa käytännössä kaksi vaihtoehtoa: FC Barcelona tai Real Madrid. Barcelona kärsii edelleen talousvaikeuksista, eikä sen odoteta pystyvän maksamaan norjalaiselle asetettua jättimäistä siirtosummaa.

AS:n mukaan Haalandin siirrosta pyydetään 90–100 miljoonaa euroa.

Jäljelle jäisi siis Real Madrid, johon Haaland on yhdistetty useaan otteeseen.

ESPN:n mukaan madridilaisseura olisi tekemässä jättikaupat. Real Madrid olisi nappaamassa sekä Haalandin että Kylian Mbappen, jonka sopimus PSG:n kanssa päättyy nyt kesällä.

Molempien supertähtien hankkiminen tulisi seuralle kalliiksi, mutta sivuston mukaan se olisi mahdollista sillä Gareth Balen, Iscon, Marcelon ja Luka Modricin sopimukset päättyvät tähän kauteen.

Haaland on iskenyt Dortmundin riveissä kaiken kaikkiaan 76 maalia 75 pelaamassaan ottelussa. Mbappe on puolestaan iskenyt pariisilaisseuralla tasan sata liigamaalia 124 ottelussa.

Source Link is.fi