Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6a6dc1a4493bf06a4ff88ebe721bbeff, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vakio: Arsenal on Valioliigan varma – sarjanousija haastaa Evertonin – Uutisalue

Vakio: Arsenal on Valioliigan varma – sarjanousija haastaa Evertonin

1 Bournemouth–Arsenal (2)

Valioliiga: Bournemouth kärsi Cityn vieraana odotetun 0–4-tappion. Arsenal puolestaan kaatoi kotiavauksessaan Leicesterin 4–2. Voitto oli maalipaikkojen valossa ansaittu ja peliesitys laadukas. Bournemouthin otteet ovat vastanneet melko tarkasti odotuksia, ja sitä on syytä pitää sarjan heikoimpana kokonaisuutena. Arsenal ansaitsee vieraskentälläkin hieman yli 60 prosentin suosikkiaseman.

2 Crystal P–Aston Villa (1X)

Valioliiga: Palace esiintyi avauskierroksella Arsenalin vieraana 0–2-tappiosta huolimatta kelvollisesti. Villa nappasi kotikentällään pelitapahtumiin nähden ansaitun 2–1-voiton Evertonista. Joukkueet ovat pelivoimaltaan hyvin lähellä toisiaan, ja myös kummankin avauskierrosten esitykset ovat olleet linjassa odotusten kanssa. Palace on kotiedun turvin marginaalinen 38 prosentin suosikki.

3 Leicester–Southampton (1)

Valioliiga: Leicesterin vaisut otteet jatkuivat, kun se hävisi Arsenalin vieraana pelitapahtumiin nähden ansaitusti 2–4. Soton onnistui nousemaan kotikentällään kahden maalin tappioasemasta 2–2-tasapeliin, mutta peliesitys jäi jälkeen odotuksista. Kummankaan joukkueen alkukauden otteet eivät ole vakuuttaneet. Ero perustasossa puoltaa Leicesteria ja isännät ansaitsevat kerran kahdesta toteutuvan suosikkiaseman.

4 Fulham–Brentford (1X)

Valioliiga: Fulham joutui tyytymään 0–0-tasapeliin Wolvesin vieraana, vaikka olisi ansainnut maalipaikkojen valossa niukan voiton. Brentford jyräsi kotiavauksessaan Manchester Unitedin 4–0 ja esiintyi selvästi odotettua väkevämmin. Fulham on osoittanut olevansa valmis Valioliigan vaatimustasoon, mutta ero perustasossa puhuu Brentfordin puolesta. Kotietu pitää isännät kiinni niukassa suosikkiasemassa.

5 Everton–Nottingham (12)

Valioliiga: Everton kärsi viimeksi maalipaikkoihin nähden ansaitun 1–2-tappion Aston Villan vieraana. Forest nappasi kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi kotikentällä West Hamin 1–0. Evertonin otteet ovat olleet ensimmäisillä kierroksilla odotetun vaisuja. Forestin voi odottaa parantavan, mutta lukuisten uusien pelaajien sisäänajo ottaa aikansa. Tasoero menee Evertonin eduksi ja noin 50 prosentin todennäköisyydellä toteutuva suosikkiasema on ansaittu.

6 Reading FC–Middlesbrough (X2)

Championship: Reading romahti viimeksi 0–4-tappioon Rotherhamin vieraana ja esiintyi myös pelillisesti selkeään tappioon oikeuttavalla tavalla. Boro joutui tyytymään pelitapahtumien hallinnastaan huolimatta 2–2-tasapeliin Sheffieldia vastaan. Readingin kamppailee viime kaudelta tuttujen puolustushaasteiden kanssa ja Boro on selvästi kotijoukkuetta laadukkaampi kokonaisuus. Boron hieman alle 50 prosentin suosikkiasema on vieraskentälläkin perusteltu.

7 Sheffield U–Blackburn (1)

Championship: Sheffield tasasi viimeksi pisteet Boron vieraana 2–2, mutta peliesitys jäi jälkeen odotuksista. Blackburn jatkoi puhtaalla pelillä kaadettuaan kotikentällään WBA:n 2–1. Neljänneksi rankattu Sheffield on vahvan kauden alun pelannutta, mutta pelivoimaltaan tasaiseen keskikastiin kuuluvaa Roversia laadukkaampi kokonaisuus. Isännät ansaitsevat noin kerran kahdesta toteutuvan suosikkiaseman.

8 Stoke–Sunderland (12)

Championship: Stoke kärsi viimeksi 1–3-tappion Huddersfieldin vieraana, vaikka maalipaikkojen valossa sen voitto olisi ollut todennäköisempi lopputulema. Sunderland esiintyi kotikentällään vahvasti, vaikka joutui tyytymään pelitapahtumien hallinnastaan huolimatta 2-2-tasapeliin QPR:ää vastaan. Stoke on joukkueista laadukkaampi, mutta suosikkiasema jää kotiedusta huolimatta maltillisesti 45 prosentin tuntumaan.

9 Swansea–Luton (X2)

Championship: Swansea onnistui kaatamaan viimeksi Blackpoolin vieraissa 1–0, vaikka maalipaikkojen valossa pistejako olisi ollut vierasvoittoa perustellumpi. Luton puolestaan kärsi kotikentällä 0–1-tappion Prestonia vastaan, mutta olisi ansainnut peliesityksellään enemmän. Swansea on vieraita heikommin rankattu, mutta kotietu tasoittaa puntteja niin että todennäköisyyskenttä jakautuu joukkueiden välille tasaisesti.

10 Preston–Watford (2)

Championship: Preston haki viimeksi täyden pistesaaliin vieraista Lutonia vastaan 1–0-voitolla, vaikka jäikin maalipaikkojen valossa selvästi jälkeen kotijoukkueesta. Watford jatkoi tappioitta, kun se nappasi 1–0-kotivoiton Burnleysta tasaisina edenneistä pelitapahtumista huolimatta. Ero perustasossa puhuu Watfordin puolesta ja sen lähes kerran kahdesta toteutuva suosikkiasema on vieraskentälläkin perusteltu.

11 QPR–Rotherham (1)

Championship: QPR:n peliesitys jäi hieman odotettua heikommaksi, kun se tasasi pisteet Sunderlandin vieraana 2–2. Rotherham teki kotikentällään selvää jälkeä Readingista 4–0 ja dominoi myös pelitapahtumia loppulukemia vastaavalla tavalla. QPR on melko tarkasti sarjan keskitasoa ja sarjanousija Rotherham löytyy rankingista kahta pykälää alempaa. QPR ansaitsee kotikentällä noin 54 prosentin suosikkiaseman.

12 West Bromwich–Hull (1)

Championship: WBA hävisi Blackburnin vieraana 1–2, mutta olisi ansainnut peliesityksellään pisteitä. Hull onnistui viimeksi nappaamaan kotikentällä 2–1-voiton Norwichin kustannuksella. Myös Hullin peliesitys oli selvästi odotettua vahvempi. WBA on perustasoltaan selkeästi edellä, vaikka Hull on vahvistunut tuntuvasti edelliskauteen nähden. Isännät ansaitsevat selkeän 65 prosentin suosikkiaseman.

13 Burnley–Blackpool FC (1)

Championship: Burnley kärsi viimeksi 0–1-tappion Watfordin vieraana, mutta pistejako olisi kuvannut tasaisina edenneitä pelitapahtumia tarkemmin. Blackpool puolestaan hävisi kotikentällään Swansealle 0–1, mutta myös sen peliesitys oli parempi mitä loppulukemat antavat ymmärtää. Burnley on useamman luokan laadukkaampi kokonaisuus ja hieman yli 60 prosentin suosikkiasema ansaittu.

Source Link is.fi