Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6becc4dd14f07454e304d4b366c3899d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Varas yritti ryöstää olympia­voittajan auton – puuttui itse tilanteeseen: ”Otin kiinni paljain käsin” – Uutisalue

Varas yritti ryöstää olympia­voittajan auton – puuttui itse tilanteeseen: ”Otin kiinni paljain käsin”

Puolalainen moukarinheiton olympiavoittaja Anita Wlodarczyk näki varkaan murtautuvan hänen autoonsa ja päätti toimia. Moukarinainen esti varkaan aikeet.

Vuoden 2012 Lontoon, 2016 Rion ja 2021 Tokion olympialaisten kultamitalisti ei kuitenkaan selviytynyt konfliktitilanteesta ehjin nahoin. Hän loukkasi tilanteessa jalkaansa.

– Otin hänet kiinni paljain käsin ja ojensin poliisille. Valitettavasti maksoin siitä [kiinniotosta] lihasvammalla. Menen leikkaukseen maanantaina, Wlodarczyk kertoo Twitterissä.

Puolan yleisurheiluliiton varapuheenjohtaja Sebastian Chmara kommentoi tapausta puolalaismedialle.

– Anita oli tekemässä harjoitusta torstaina, kunnes joku yritti varastaa hänen autonsa. Varas lähti karkuun, mutta Anita lähti jahtaamaan häntä ja sai hänet kiinni. Varas tuskin uskoi naisen voivan saada hänet kiinni.

Wlodarczyk kiitti poliisia heidän nopeasta toiminnastaan.

Ihmenainen on voittanut kolmissa edellisissä olympialaisissa kultaa moukarinheitossa, minkä lisäksi hän on voittanut neljä maailman mestaruutta ja EM-kultaa.

Hän pitää myös hallussaan sekä maailman- että olympiaennätystä. Wlodarczykin hallussa oleva maailmanennätystulos on uskomaton 82,29. Hän heitti kyseisen heiton Rion olympialaisissa vuonna 2016.

Source Link is.fi