Banner Before Header

Varo juonipaljastusta! Selviytyjien semifinalistit pääsevät peilin eteen ensimmäistä kertaa kuukauteen – seuraa järkytys

Selviytyjät Suomen sunnuntain jaksossa nähdään legendaarinen palkintokilpailu, jonka voittajalle on luvassa yö mukavuuksilla sekä vatsan täyttävä illallinen.

Ennen kisaa juontaja Juuso Mäkilähde esittelee, mitä kaikkia herkkuja voittajalle on luvassa. Kisa on tiukka, mutta sen vie nimiinsä Eveliina, joka saa valita itselleen seuralaisen huvilalle. Paulin, Heikin ja Shirlyn väliltä hän valitsee Heikin.

Kaksikko saa lasit kuohuvaa ja pääsevät upeaan huvilaan, mutta heti eteisessä odottaa järkytys, kun he näkevät itsensä peilistä 33 viidakossa vietetyn päivän jälkeen.

– Eikääh! Vitsi, miten hassua nähdä itsensä peilistä! Eveliina huutaa ja nauraa.

– Kelaa, mitkä viikset mulla on. Sähän näytät hyvältä verrattuna tähän roskikseen! Miten törkee partakin, Heikki virnuilee.

– Ei hitto, kato miten ruskee, Eveliina ihmettelee itseään.

– No älä! Heikki vastaa.

Eveliina ja Shirly ottavat mittaa toisistaan kilpailussa, jossa voittajaa odottaa herkullinen palkinto.

Kaksikko saa hulppean kuuden makuuhuoneen huvilan kokonaan omaan käyttöönsä.

– Mitä, en mää kestä. Tää on ilmastoitu, Heikki innostuu makuuhuoneita tutkiessaan.

– Täällä on oma pesuhuone, Eveliina hihkuu.

Kaksikko kilistää uudelleen voitolleen isolla näköalaterassilla ja suuntaa ja kolmen ruokalajin illalliselle.

Myös juuri ennen semifinaalia saarelta pudonnut Sanna Pikkarainen yllätti ulkonäöllään Sohvaperunoista ja Selviytyjä-podcastista tutun ystävästä Jari Peltolan.

– Se oli sellaista naurun ja itkun sekaista nopeaa kuulumisten vaihtoa. Sanna näytti ihan viidakossa olleelta; naama täynnä ihmeellisiä pisamia ja iho oli ahavoitunut, Peltola muisteli Me Naisten haastattelussa tällä viikolla.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin klo 19.30 Nelosella ja Ruudussa. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi