Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_72cd937a3295f934127bd23e4995ed27, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vasemmisto nimesi kovia ehdokkaita – Uutisalue

Vasemmisto nimesi kovia ehdokkaita

Helsingin vasemmistoliitto nimesi ensimmäiset ehdokkaat ensi kevään eduskuntavaaleihin.

Helsingin vasemmistoliitto nimesi eduskuntavaaliehdokkaaksi keskiviikkona Pohjoismaiden vihreän vasemmiston pääsihteeri Mia Haglundin, kansanedustaja Mai Kivelän, Suomen musiikkioppilaitosten liiton toiminnanjohtajan Minja Koskelan ja sosiaali- ja terveysministerin erityisavustajan Petra Malinin.He kaikki ovat kaupunginvaltuutettuja.

Vasemmistoliitto aikoo nimetä kaikkiaan 23 eduskuntavaaliehdokasta. Vielä odotetaan muiden muassa kahden istuvan kansanedustajan nimeämistä. He ovat Veronika Honkasalo ja Suldaan Said Ahmed.

Erityisesti Minja Koskelan arvioidaan haastavan istuvat kansanedustajat, sillä hän ensikertalaisena keräsi kuntavaaleissa vuosi sitten huimat 5 600 ääntä ja oli vasemmistoliiton ykkönen.