Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_349e08f257ad5dd03d0e69640978b871, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vauvan kuolemasta Kihniöllä ei syytettä – Uutisalue

Vauvan kuolemasta Kihniöllä ei syytettä

Länsi-Suomen aluesyyttäjä ei nosta syytteitä Kihniöllä Pirkanmaalla tapahtuneen pienen lapsen kuolemaan liittyvän rikosepäilyn johdosta. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ylä-Satakunta.

Kolmen kuukauden ikäinen vauva menehtyi Turun yliopistollisessa keskussairaalassa viime vuoden syyskuussa. Sisä-Suomen poliisi epäili lapsen vanhempia pahoinpitelystä ja taposta.

Lääkäri totesi lapsella kylkiluun murtuman. Lääkärinlausunnon mukaan oli todennäköistä, että aikuinen oli ravistellut vauvaa ja aiheuttanut näin vammat.

Esitutkinnassa ei kuitenkaan saatu näyttöä sitä, kuka nuo vammat olisi aiheuttanut. Syyttäjä katsoo, ettei kummankaan epäillyn syyllisyyden tueksi ole todennäköisiä syitä.

Vanhemmat huomasivat lapsella hengitysvaikeuksia päivä neuvolassa käynnin jälkeen. Lääkintähelikopteri vei lapsen Turkuun, jossa tämä menehtyi kaksi päivää myöhemmin.

Osa syyttäjän perusteluista on julistettu salaiseksi.

Syyttäjä ei nostanut syytettä myöskään tapauksessa, jossa asianomistajana oli vauvan kaksivuotias isoveli. Poliisi epäili vanhempien pahoinpidelleen myös häntä.

Vanhemmat kiistivät syyllistyneensä tekoihin.

Lue lisää: Kihniön henkirikoksesta on vangittuna pariskunta – tutkinnanjohtaja vahvistaa kyseessä olevan perheen sisäinen asia

Source Link is.fi