Banner Before Header

Veljesten varjelema salaisuus paljastui: halusivat perustaa ”taistelijoiden klaanin” – saivat 30 lasta 9 eri naisen kanssa

Brasilialainen jujutsu nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvulla, kun Yhdysvalloissa järjestettiin ensimmäiset UFC-ottelut. Kamppailulajin kehittivät kuitenkin jo 1950-luvulla brasilialaiset veljekset Carlos ja Helio Gracie. Gracien suvusta kasvoi yksi vapaa­ottelu­historian merkittävimmistä instituutioista.

Carlos Gracie (1902–1994) sai elämänsä aikana 21 lasta seitsemän eri naisen kanssa. Carloksen nuorempi veli Helio (1919–2009) sai puolestaan yhdeksän lasta, väitetysti kaikki vaimonsa kanssa. Suurelle lapsimäärälle oli syynsä, kertoo MMAFighting-sivusto.

HELIO Gracien poika, perheen vapaaottelijoista menestynein, lajilegenda Rickson Gracie paljastaa kuitenkin sivuston mukaan podcastissa, ettei hänenkään isänsä todellisuudessa ollut uskollinen.

– Setäni Carlosin ja isäni tarkoitus oli luoda taistelijoiden klaani ja sen toteuttamiseksi he eivät voineet rajoittua yhteen suhteeseen ja kahteen tai kolmeen lapseen, Rickson paljastaa.

– Sen takia Carlos oli naimisissa kuusi kertaa. Isäni meni naimisiin vain kerran, mutta salaa hänellä oli kaksi muuta naista.

Rickson kertoo, että hän sai tietää oikeasta äidistään vasta 16-vuotiaana ”yhdistämällä palasia”. Hänen oikeaksi äidiksi paljastui perheen lastenhoitaja, eikä Rickson ollut ainut, sillä myös kolme muuta kamppailuperheen lasta olivat salasuhteesta hoitajan kanssa.

Ricksonille oli selvinnyt jo aiemmin se, että isällä oli lapsia myös Gracien akatemiassa työskennelleen naisen kanssa.

Hänelle tuli järkytyksenä se, ettei yksikään hänen isänsä yhdeksästä lapsesta ollut tämän Margarida-vaimon synnyttämiä.

– Helio oli arvostettu mies, joten hänen uskottomuutensa ei saanut tulla julki. Margarida joutui tämän takia kulkemaan julkisilla paikoilla tyyny vaatteidensa alla ja esittämään olevansa raskaana, Rickson paljastaa.

Totuus pidettiin suvun sisäisenä salaisuutena kuuden vuosikymmenen ajan.

Source Link is.fi