Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a9dd48507311c74582039c46468e1b57, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Venäjällä kauden loppuun pelannut Mikko Lehtonen liittyy Leijonien leiriryhmään: ”Olemme käyneet hänen kanssaan keskustelut ja tiedämme faktat” – Uutisalue

Venäjällä kauden loppuun pelannut Mikko Lehtonen liittyy Leijonien leiriryhmään: ”Olemme käyneet hänen kanssaan keskustelut ja tiedämme faktat”

Jääkiekon KHL-liigan pudotuspeleissä Pietarin SKA:n paidassa pelannut puolustaja Mikko Lehtonen liittyy Leijonien MM-leiriryhmään. Maajoukkue tiedottaa verkkosivuillaan, että myös Ilveksessä pelannut MM-kultakapteeni Marko Anttila liittyy joukkueeseen ensi viikolla pelattavaan Tshekin EHT-turnaukseen.

Helmikuussa olympiakultaa voittanut Lehtonen pelasi KHL:n lohkofinaaleissa niin ikään olympiajoukkueeseen kuuluneen Leo Komarovin kanssa. Leijonien mukaan Komarov ei ole täydessä pelikunnossa eikä hyökkääjää nähdä toukokuun MM-kotikisoissa.

Lehtosen ja Komarovin mahdollinen MM-osallistuminen on herättänyt runsaasti keskustelua sen jälkeen, kun Venäjä aloitti laajamittaisen hyökkäyksen Ukrainassa. Leijonien GM Jere Lehtinen kertoo keskustelleensa Lehtosen kanssa asiat läpi.

– Olemme käyneet hänen kanssaan keskustelut ja tiedämme faktat. Näiden pohjalta toivotamme Lehtosen lämpimästi tervetulleeksi Leijonien matkaan, Lehtinen sanoo tiedotteessa.

Suomi kohtaa ensi viikolla Ostravan EHT-turnauksessa Tshekin, Ruotsin ja Itävallan. Itävalta ja Ranska nostettiin kevään MM-kisoihin Venäjän ja Valko-Venäjän tilalle.

Tämän viikon torstaina pelatussa Suomi–Norja-ottelussa lievän vamman saanut Hannes Björninen on ensi viikon sivussa joukkueesta. Björninen palaa joukkueeseen mahdollisesti neljännellä leiriviikolla, jolloin ohjelmassa on Ruotsin EHT-turnaus.

Tampereella ja Helsingissä pelattavat miesten MM-kisat alkavat 13. toukokuuta.

Lue myös:

Marko Anttilan huippuotteet tiukassa paikassa eivät yllättäneet asiantuntijaa – latasi suoraa puhetta paikasta Leijonien MM-kisajoukkueessa

Kuukausi kotikisoihin! Nappaa talteen Leijonien pelipäivät – tässä on jääkiekon MM-kisojen otteluohjelma

Source Link yle.fi