Banner Before Header

Venäjän kohuvalmentaja lähti kesken kaiken kotiin Helsingistä – ”On hengitystieoireita”

Venäjän jääkiekkomaajoukkueen pitkäaikainen valmentaja Oleg Znarok joutuu opastamaan joukkuettaan Karjala-turnauksesta etänä.

Turnaus alkaa keskiviikkona Ruotsi-Tshekki-ottelulla, joka pelataan Ruotsin Linköpingissä. Torstaina illalla Suomi kohtaa Venäjän Helsingissä.

Uutistoimisto Ria Novostin mukaan Znarok poistui keskiviikkona Venäjän maajoukkueen tukikohdasta ja lähti takaisin Pietariin.

– Tunsin oloni huonoksi sen jälkeen, kun lento oli saapunut Suomeen. On hengitystieinfektion oireita. Nyt lähden hoitoon Pietariin, Znarok tiedotti joukkueelle.

Znarok pahoitteli tilannetta, mutta hän lupasi seurata joukkueen pelejä etänä.

– Meillä on joukkueessa hyviä pelaajia. Toivon heille menestystä turnauksessa. Aion tietenkin katsoa kaikki pelit ja olen valmentajatiimiin yhteydessä videoyhteydellä, Znarok sanoi.

Znarokin sanat välitti venäläisille tiedotusvälineille Venäjän jääkiekkoliitto.

Znarokin titteli ei ole nykyisin päävalmentaja, vaikka vielä syyskuun alussa hänen uutisoitiin palaavan Venäjän jääkiekkomaajoukkueen johtoon. Yllättäen syyskuun lopulla kuitenkin ilmoitettiin, että päävalmentajaksi nousee Aleksei Zhamnov.

Lue lisää: Venäjän jääkiekkomaa­joukkueelle uusi päävalmentaja – täyskäännös viime hetkillä

Znarokin titteli on nykyisin valmentaja-konsultti. Venäjän jääkiekkoliitto ei ole kertonut, onko Znarokille tehty tuoretta koronavirustestiä tai epäilläänkö hänen altistuneen koronavirukselle.

Znarok tunnetaan kovasta temperamentistaan ja hänen uralleen mahtuu useita kohuja alkaen kurkunleikkausta jäljitelleestä eleestä. Znarok valmensi Venäjän maajoukkueen maailmanmestaruuteen 2014 ja olympiavoittajaksi 2018.

Source Link is.fi