Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3bbfe6c88002d558d2ccd1c2da52ad7a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Venäläinen lajilegenda otti kantaa pidätyskohussa vellovan Ivan Fedotovin tilanteeseen – ”Mitä ihmettä he ovat tehneet hänelle?” – Uutisalue

Venäläinen lajilegenda otti kantaa pidätyskohussa vellovan Ivan Fedotovin tilanteeseen – ”Mitä ihmettä he ovat tehneet hänelle?”

Venäläinen arvostettu taitoluisteluvalmentaja Tatjana Tarasova, 75, on ottanut kantaa jääkiekkomaalivahti Ivan Fedotovin, 25, tilanteeseen.

Tarasova on venäläisen urheilujulkaisu Championatin mukaan huolissaan nuoren, vasta NHL-sopimuksen Philadelphia Flyersin kanssa tehneen maalivahdin puolesta.

– Tämä on pelottavaa. Mitä ihmettä he ovat tehneet hänelle? Hän halusi lähteä NHL:ään, mutta sinne hän ei ole hetkeen lähdössä.

Fedotov pidätettiin heinäkuun ensimmäisenä päivänä epäiltynä asevelvollisuuden pakoilusta. Hänet vietiin armeijan rekisteröinti- ja värväystoimistolle, jossa hänen olonsa heikkeni, ja Fedotov kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan.

Uusimpien tietojen mukaan Venäjälle olympiahopeaa helmikuussa torjunutta maalivahtia oltaisiin viemässä kauas pohjoiseen Novaja Zemljan saarille suorittamaan asepalvelusta.

Lue lisää: Venäjällä pidätetty kiekkotähti passitetaan pahamaineiselle sotilassaarelle – nyt kohuun reagoi Aleksandr Ovetshkin

Mikäli Tarasovan sanomisia on uskominen, Fedotovilla on edessä pitkä pätkä palveluksessa.

– Laivastossa asepalvelus kestää vuoden pitempään. Olen pahoillani pojan puolesta. Mutta yhtä kaikki, palveluksessa hänestä tulee voimakkaampi ja terveempi, Tarasova päätti.

Source Link is.fi