Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d297021e3fa89748390506d53a92febc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Epäonnistumisen syy on aina mailassa, ei koskaan pelaajassa. Mailapelejä pelanneille tutun fraasin voi allekirjoittaa NHL:n Philadelphia Flyersin hyökkääjä Joel Farabee, joka menetti ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan malttinsa täysin.

Philadelphia oli jo ensimmäisen erän jälkeen 0–3-tappiolla, eikä toinen erä alkanut ainakaan Farabeelta sen paremmin. Hyökkääjä laukoi ensin ylivoimalla ohi kiekosta ja hetkeä myöhemmin hän huitoi ohi helposta syötöstä. Farabee jäi epäonnistuneen haltuunoton jälkeen katsomaan lapaansa ikään kuin siinä olisi reikä.

Farabee luisteli jäältä vaihtoaitioon ja suoraan pukukoppikäytävälle, jossa epäkelpo maila sai kyytiä. Farabee hakkasi mailansa säpäleiksi koppikäytävän seinään ja palasi takaisin vaihtoaitioon.

– Mihin asetetaan kerroinraja sille, kuinka monessa osassa alkuperäinen maila on? toimittaja Anthony SanFilippo tiedusteli Twitterissä.

Paineiden purkaminen tuotti tulosta, ja uudella mailalla Farabee syötti Cam Atkinsonin laukoman 1–3-kavennusosuman. Sen suurempaa lisäenergiaa Philadelphia ei maalista saanut. Pittsburgh voitti ottelun 6–2. Farabeen tehotilastoon kirjattiin lukema miinus kaksi.

Huippuvireinen Penguins on voittanut kymmenen ottelua putkeen. Pittsburghin Kasperi Kapanen syötti ottelussa yhden maalin.

Farabee ei ole ainoa Penguinsin voittoputkeen turhautunut pelaaja. Torstaina St. Louisin Vladimir Tarasenko löi mailansa voimalla pukukoppikäytävän seinään, kun Pittsburgh voitti St. Louisin 5–3.