Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d7e2d1ca3a91cc33f2d18bc11c541dc4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Video: Snookertähti haastettiin yrittämään toivottomalta kuulostavaa haastetta – lopputulos oli tyrmäävä – Uutisalue
Banner Before Header

Video: Snookertähti haastettiin yrittämään toivottomalta kuulostavaa haastetta – lopputulos oli tyrmäävä

Snookerin kolminkertainen maailmanmestari Mark Williams julkaisi Twitterissä videon, jossa onnistuu äärimmäisen haastavassa tempussa – omien sanojensa mukaan ensi yrityksellä.

Videolla Williams, 47, tyhjentää pöydän väripalloista liikuttamatta kumpaakaan jalkaansa kertaakaan.

Taustalla konkarin näytöstä ihailee muun muassa nuori walesilaislupaus Jackson Page, joka on Williamsin säännöllisiä harjoittelukavereita.

– Kaikki ovat yrittäneet ties kuinka usein, Willo saapuu paikalle, ja pam, ensimmäistä kerralla, ilman että jalat liikkuivat, Williams kirjoitti tavoilleen uskollisesti kirjoitusvirheitä rönsyilevässä twiitissään.

Williamsin videota on levinnyt laajalle Twitterissä, jossa se on kerännyt eri käyttäjien jakamana kymmeniätuhansia tykkäyksiä.

Walesilainen Williams on voittanut maailmanmestaruuden vuosina 2000, 2003 ja 2018. Hän on snookerin maailmanlistalla kahdeksantena.

Source Link is.fi