Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6d66104d0a7025565c90577a3530476f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vihdin Nummelassa rivitalo tuhoutunut täysin tuli­palossa – asukkaat ja naapurit heräsivät palavan katon pamahduksiin – Uutisalue

Vihdin Nummelassa rivitalo tuhoutunut täysin tuli­palossa – asukkaat ja naapurit heräsivät palavan katon pamahduksiin

Vihdin Nummelassa yksikerroksinen rivitalo on tuhoutunut täysin tulipalossa, kertoo Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Päivystävä päällikkö Niko Mättö kertoo, että kaikkiin talon asukkaisiin on saatu yhteys, eikä tällä hetkellä ole tietoa kuolonuhreista. Mätön tietojen mukaan ketään ei ole viety sairaalaan.

Mätön mukaan palo havaittiin vasta siinä vaiheessa, kun rivitalo oli jo täysin tulessa. Asukkaat ja naapurit olivat heränneet palavan katon pamahduksiin.

Rivitalossa on yhteensä kymmenen asuntoa, jotka pelastuslaitos on tarkistanut. Pelastuneita asukkaita pyritään majoittamaan tilapäiseen majoitukseen.

Mättö kertoi hieman ennen aamuneljää, että kaikki rivitalon palava aines oli jo päässyt palamaan, eikä palo ollut enää vaarassa levitä. Sammutus oli edennyt jäähdyttelyvaiheeseen.

Hälytys suuresta tulipalosta Nummelan Peltotiellä tuli noin puoli kahdelta aamuyöstä torstaina.

Savua leviää pelastuslaitoksen mukaan palon pohjoispuolelle Ojakkalantien ja Porintien suuntaan.

Rivitalon kattorakenne on tuhoutunut palossa kokonaan. Asunnot eivät jää asuttavaan kuntoon ja ne täytyy myöhemmin purkaa, Mättö kertoo.

Pelastuslaitos ja poliisi tutkivat palon syttymissyytä.

Paikalla paloa sammuttamassa on ollut kymmenen pelastusyksikköä tukiyksiköineen Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta ja sopimuspalokunnista.

Source Link is.fi