Banner Before Header

Vihdoinkin! Ruhtinatar Charlene palasi Monacoon perheensä luokse – ikuistettiin kuviin lentokentällä

Monacon ruhtinatar Charlene, 43, on palannut vihdoin kotiin perheensä luokse. Hän on ollut viimeiset puoli vuotta jumissa kotimaassaan Etelä-Afrikassa jatkuvien terveysongelmien vuoksi.

Brittilehti Daily Mailin mukaan ruhtinatar saapui takaisin Eurooppaan maanantaiaamuna. Hän lensi yksityiskoneella Etelä-Afrikan Durbanista Ranskan Nizzaan, jossa häntä vastassa olivat hovin työntekijät sekä ruskea koira.

Lentokoneesta ulos astuttuaan ruhtinatar teki lemmikkinsä kanssa lyhyen kävelylenkin, jonka jälkeen hänet kuljetettiin helikopterikyydillä Monacoon. Siellä Charlenen kotiinpaluuta odottivat sekä hänen puolisonsa ruhtinas Albert, 63, että pariskunnan 6-vuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques.

Ruhtinatar Charlene ikuistettiin maanantaiaamuna valokuviin Nizzan lentokentällä.

Ruhtinatar matkusti kotimaahansa Etelä-Afrikkaan toukokuun alkupuolella. Hänen oli alun perin tarkoitus viettää siellä vain kymmenisen päivää ja edistää matkan aikana hyväntekeväisyysprojektia, jonka pyrkimyksenä oli pelastaa sarvikuonot sukupuutolta.

Kesäkuun alussa Monacon hovi kuitenkin tiedotti, ettei Charlene pysty matkustamaan takaisin Eurooppaan, sillä hän kärsii vakavasta hengitystieinfektiosta.

Viimeisten kuukausien aikana Charlenea on operoitu infektion vuoksi useaan otteeseen, ja hänen paluunsa takaisin Monacoon on lykkääntynyt kerta toisensa jälkeen.

Kesällä pariskunta vietti kymmenvuotishääpäiväänsä toisilla mantereilla erillään toisistaan. Huhupuheet mahdollisesta erosta alkoivat velloa kuumina.

Albert antoi tilanteesta harvinaisen haastattelun People-lehdelle syyskuussa. Yleensä kuninkaalliset välttävät visusti puhumasta yksityiselämästään julkisuudessa, mutta nyt ruhtinas teki poikkeuksen kumotakseen ilkeät huhut. Albert vakuutti, että Charlenen viivästynyt paluu kotiin johtuu puhtaasti terveydellisistä syistä. Juoruja hän nimitti ”kauhistuttaviksi”.

Lokakuun alussa ruhtinas Albert kertoi radiokanava RMC:n haastattelussa vaimonsa olevan edelleen Etelä-Afrikassa, mutta palaavan kotiin pian.

Lue lisää: Ruhtinas Albert selittää, miksi Charlenen kotiinpaluu venyy venymistään – kertoo ruhtinattaren voinnista

Ruhtinar Charlene joutui viettämään aikaa Etelä-Afrikassa ilman lapsiaan.

Etelä-Afrikassa ollessaan ruhtinatar on päivittänyt kuulumisiaan useaan otteeseen omalle Instagram-tililleen. Lokakuun loppupuolella julkaistussa päivityksessä hän kertoi menettäneensä hiljattain rakkaan lemmikkinsä.

– Pieni Angel-koirani kuoli viime yönä. Hänen ylitseen ajettiin, ruhtinatar kirjoitti julkaisunsa kuvatekstissä.

– Kaipaan sinua valtavasti. Lepää rauhassa, hän jatkoi.