Banner Before Header

Viki ja Köpi lopettavat suositun radio-ohjelmansa – tässä syy

Radiokanava YleX:n aamujuontajat Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio kertovat Instagramissa lopettavansa nykyisessä työssään.

Vikin ja Köpin mukaan heidän viimeinen lähetyksensä YleX:n aamussa kuullaan 1. heinäkuuta, ja lähetys tehdään suorana Tavastia-klubin lavalta liveyleisön edessä.

Lue lisää: Radiotähdet Viki ja Köpi saivat suoratoistojätiltä ehdotuksen, josta oli mahdoton kieltäytyä: Tällainen on uutuusohjelma True Story Suomi

Kaksikko paljastaa samalla, että heiltä tulee syksyllä uusi viikottainen ohjelma, jota esitetään Ylen Areena-palvelussa. Muutos ei ole syntynyt hetken mielijohteesta.

– Tätä on haudottu ja suunniteltu pitkään, joten me toivotaan teitä kaikkia meidän messiin, kun uusi show starttaa. Me tarvitaan teitä niin kuin kaikki nää seitsemän vuotta on tarvittu, Köpi kirjoittaa.

– Tää päätös ei oo syntynyt yhessä yössä, vaan tätä on mietytty, väännelty ja käännelty kauan ja paljon, Viki vahvistaa omassa julkaisussaan.

Juontajat paljastavat, että aloite uuteen on tullut Vikiltä. Molemmat halusivat jatkaa yhteistyötä, mutta aamuheräämiset olivat liikaa hiljattain isäksi tulleelle Vikille, joka halusi viettää enemmän aikaa oman perheensä kanssa – erityisesti aamuisin.

– Ville kertoi mulle, että virta alkaa olla lopuillaan ja kaipuuta olisi viettää aikaa upean tyttärensä sekä vaimonsa kanssa, oltiin tilanteessa, missä tiesin, että päätöksiä pitää tehdän ihan uudenlaisista näkökulmista. Ei vain työystävinä, Köpi kertoo.

– Ei ole siis salaisuus, että aamuherätykset olisivat vielä itselleni maistuneet, mutta vielä enemmän maistuu kuitenkin päivittäinen työ upean tiimin parissa ja erityisesti Villen kanssa, hän jatkaa.

Lue lisää: Suosikki­juontaja Ville ”Viki” Eerikkilästä tuli isä – julkaisi suloisen yhteis­kuvan esikois­tyttären kanssa

– Kun kerroin omista fiiliksistä Köpille, niin oli upeeta huomata, että Köpi ymmärsi sen täysin ja alettiin miettiä uusia kuvioita ja tässä ollaan! Viki kertoo.

Köpi lupailee, että kaksikon uudesta ohjelmasta tulee ”isompi, parempi ja sairaampi”, ja se vastaa kuuntelijoiden helile esittämiin toiveisiin.

– Me ollaan oltu pitkään yhdessä ja kasvettu yhdessä. Me ollaan nähty toistemme erilaiset elämänvaiheet ja hetket. Me ollaan työkavereita, mutta ennen kaikkea ystävät, perhe ja varmaan jonkin sortin instituutio, Köpi kirjoittaa.

Source Link is.fi