Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6fe046bc82d56192347ec63c7940eeb2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Viking Linen risteilyalus törmäsi maihin Allas Sea Poolin edustalla Helsingissä – ”Hirveä rysäys” – Uutisalue

Viking Linen risteilyalus törmäsi maihin Allas Sea Poolin edustalla Helsingissä – ”Hirveä rysäys”

Viking Linen M/S Gabriella-alus törmäsi maihin Allas Sea Poolin edustalla Helsingin Katajanokalla keskiviikkona. Törmäys tapahtui kello viiden jälkeen illalla.

Viking Linen tiedotusjohtaja Johanna Boijer-Svahnström vahvistaa asian Ilta-Sanomille.

Boijer-Svahnström kertoo, että laiva menetti sähköt, kun se oli lähtemässä Katajanokalta kello 17.15 ja törmäsi laituriin. Törmäyksestä ei seurannut henkilövahinkoja.

Laivassa on Boijer-Svahnströmin mukaan hieman yli 200 matkustajaa.

Laivan etuosassa on Boijer-Svahnströmin mukaan joitain vaurioita.

– Meidän täytyy nyt tarkistaa vauriot. Yritämme siirtää laivan ja ajaa sen takaisin omalle paikalleen.

Onnettomuuden vuoksi keskiviikkoillan lähtö Helsingistä Tukholmaan ja torstainen paluu Tukholmasta Helsinkiin on peruttu.

Tilannetta todistanut Timo Uusi-Kerttula kertoo, että alus lähti Katajanokalta ja ajoi suoraan kohti Allas Sea Poolin laituria.

– Ilmeisesti ohjauksessa on jotain vikaa, koska se ei kääntynyt, vaan vetäisi suoraan tuohon laituriin. Siitä kuului hirveä rysäys.

– Tämä on mennyt varmaan noin puoli metriä laiturista sisään, hän sanoo.

Paikalla oleva Ilta-Sanomien kuvaaja Lassi Rinne kertoo, että laivassa on silminnähtäviä vaurioita.

– Laivan kyljessä on laiturin yläreunan kohdalla repeämän näköisiä vaurioita. Lisäksi keula on pikkusen musertunut siitä kohtaa, mistä se on ottanut laituriin, Rinne kuvailee.

Source Link is.fi