Vitali ja Natalia Klitshko eroavat

Kiovan pormestari Vitali Klitshko, 51, ja hänen puolisonsa Natalia Klitshko (o.s. Jegorova), 48, ovat hakeneet avioeroa, kertoo saksalaislehti Bild. Pari ehti olla aviossa 26 vuotta.

Pariskunnalla on kolme lasta: Jegor, Elizabeth ja Maxim.

– Olemme hakeneet avioeroa yhdessä, koska olemme asuneet erillään jo vuosia ja nyt haluamme tehdä siitä virallisen. Meillä on erittäin hyvät välit ja kunnioitamme toisiamme, mutta olemme asuneet eri kaupungeissa jo jonkin aikaa, Vitali Klitshko kertoo Bildille.

Häitä tanssittiin vuonna 1996, jolloin Vitali ja hänen veljensä Vladimir aloittivat ammattinyrkkeilijän uransa.

Vladimir, Natalia ja Vitali Klitshko äänestämässä Kiovassa vuonna 2015. Vitali Klitshko valittiin jatkokaudelle pormestariksi.

Vitali (vas.) ja Vladimir Klitshko esittelivät uutta kirjaansa Natalia Klitshkon kanssa Hampurissa kesällä 2005.

Veljekset muistetaan menestyksekkäinä nyrkkeilijöinä. Vitali Klitshko on voittanut sekä raskaansarjan nyrkkeilyssä että potkunyrkkeilyssä maailmanmestaruuden. Hänen ammattiuransa kesti vuodesta 1996 vuoteen 2012.

Vitali Klitshko valittiin Ukrainan parlamenttiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012. Kiovan pormestarina hän on toiminut vuodesta 2014. Koulutukseltaan hän on liikuntatieteiden tohtori.

Vladimir Klitshko (vas.) seisoi veljensä vierellä, kun Kiovan pormestari piti tiedotustilaisuuden maaliskuun lopulla.

Vitali Klitshko on tuominnut Venäjän hyökkäyssodan tiukkasanaisesti ja kommentoinut sodan tilaa mediassa. Hyökkäyssodan alussa Vitali ja Vladimir Klitshko kertoivat tarttuvansa aseisiin Ukrainan puolesta.

Natalia Klitshko lauloi maaliskuussa Berliinissä sodanvastaisessa Sound for Peace -konsertissa.

Klitshkot ovat asuneet pitkiä aikoja Saksassa, ja Natalia Klitshko asuu yhä Hampurissa, jossa hän on auttanut ukrainalaisia pakolaisia hyökkäyssodan alettua.

Mallina uraa tehnyt Natalia Klitshko tunnetaan myös laulajana.

Source Link is.fi