Banner Before Header

William Poromaa, 21, kommentoi rakkaansa Frida Karlssonin, 22, vaikeaa tilannetta – paljasti totuuden parin karusta ystävänpäivästä

Ruotsalainen hiihdon superpari William Poromaa, 21, ja Frida Karlsson, 22, kilpailee nyt ensimmäisissä olympialaisissaan. Huiman alkukauden hiihtänyt Karlsson suuntasi Pekingiin varmana mitalikandidaattina, mutta hänen tuloksensa ovat toistaiseksi jääneet jokseenkin valjuiksi.

Poromaa taas on ollut Pekingissä elämänsä kunnossa. Tästä kertoo muun muassa skiathlonilta napattu kuudes sija.

Tuoreessa Aftonbladetin haastattelussa Poromaa paljasti, että Karlssonin vaikea tilanne on tuonut oman haasteensa myös kaksikon parisuhteeseen.

– Se tuntuu vähän oudolta. Emme ole yhtä iloisissa tunnelmissa, mutta niin saattaa käydä toisinaan myös kotona. Nyt tilanne on erityinen, sillä meillä molemmilla on niin suuria tavoitteita, Poromaa totesi Aftonbladetille.

Vaikka Poromaa iloitsee omasta menestyksestään, hän toteaa olevansa surullinen rakkaansa puolesta.

Frida Karlssonin olympialaiset ovat toistaiseksi olleet täynnä vaikeuksia.

Lauantaina Karlsson taipui naisten viestissä pahemman kerran Suomen Kerttu Niskaselle ja Norjan Helene Marie Fossesholmille. Vaikka Ruotsi taisteli lopulta pronssille, Karlsson oli omaan suoritukseensa kaikkea muuta kuin tyytyväinen.

Epäonnisen kilpailun jälkeen Karlsson ei kuullut poikaystävästään tuntikausiin, sillä tällä on tapana soittaa rakkaalleen vain onnistuneen kilpailun jälkeen.

– En sanoisi soittavani vain silloin, kun asiat sujuvat hyvin, Poromaa puolustautui Aftonbladetin haastattelussa.

Poromaa perusteli tapaansa sillä, että hän haluaa tarjota tyttöystävälleen mahdollisuuden analysoida suoritustaan rauhassa.

William Poromaa on ollut olympialaisissa elämänsä kunnossa.

Samaan hengenvetoon Poromaa totesi, että olympiareissu on kaukana lemmenlomasta. Tiukkojen koronaohjeistusten vuoksi rakastavaiset pitävät toisiinsa yhteyttä lähinnä puhelimen välityksellä.

– Olympiakylä ei tosiaan ole mikään rakkauden tyyssija. Siellä ei ole kovinkaan romanttista.

Ystävänpäivänä pariskunta onnistui näkemään toisensa pikaisesti ja vaihtamaan keskenään pitkän halauksen.

– Hän (Frida) sai pitkän halauksen, taputuksen olkapäälle ja sen jälkeen hän joutui laittamaan maskin takaisin kasvoilleen, Poromaa kuvaili parin ystävänpäivän viettoa.

Therese Johaug kertoi näkemyksensä Frida Karlssonin tilanteesta.

Norjalaishiihtäjä Therese Johaug kommentoi Frida Karlssonin heikkoa viestisuoritusta medialle lauantaina.

– Frida ei ole kunnossa. Hän on täysin erilainen versio itsestään. Hänen olisi luultavasti tärkeämpää kuunnella kroppaansa ja pohtia, mikä olisi paras ratkaisu loppukauden maailmancupin kannalta, norjalainen tylytti.

– Jos minulle olisi käynyt näin, olisin lähtenyt kotiin.

Lue lisää: Therese Johaug täräytti tylyn arvion Frida Karlssonista – ”Olisin lähtenyt kotiin”

Lausunto meni Karlssonin poikaystävän ihon alle ja Poromaa kommentoi myöhemmin Dagbladetille, ettei Johaugilla ei ole tarpeeksi tietoa puhuakseen asiasta.

– Hän ei tiedä riittävästi puhuakseen asiasta. Hän ei tiedä, miltä Fridasta tuntuu. Fridan pitää itse selvittää, miltä hänestä tuntuu, ja sitten hän ratkaisee, onko hiihtäminen vaihtoehto vai ei, Poromaa totesi Dagbladetille.

Lue lisää: Therese Johaug kertoi tylyn näkemyksensä Frida Karlssonista – ruotsalaiset loukkaantuivat ja sanasota oli valmis: ”Hän ei tiedä”

Aftonbladetin haastattelussa Poromaa kertoi uskovansa edelleen vahvasti tyttöystävänsä menestysmahdollisuuksiin.

– Toivottavasti hän ajattelee, että hänellä on pelkästään voitettavaa.

Karlsson ja Poromaa ovat seurustelleet viitisen vuotta. Viime kesänä hiihtoväki yllättyi pahemman kerran, kun Poromaa kertoi muuttavansa pois pariskunnan yhteisestä kodista harjoitellakseen yhdessä maajoukkuekaverinsa Jens Burmanin kanssa.

Karlssonille poikaystävän muuttopäätös oli jokseenkin vaikea paikka.

– Asun nyt yksin ensi kertaa elämässäni. Välillä puhun seinille, mutta hänelle harjoittelu Jensin kaltaisen sparrauskaverin kanssa on sijoitus tulevaisuuteen, ja tätä Ruotsin mieshiihto mielestäni todella kaipaa, Karlsson kertoi ruotsalaislehti Expressinelle lokakuussa.

Source Link is.fi