Banner Before Header

Yhdistetyn päävalmentajalta Petter Kukkoselta musertava viesti olympiapettymyksen jälkeen: ”Kaikki työ täydellisen turhaan”

Suomen yhdistetyn maajoukkueen päävalmentaja Petter Kukkonen, 40, on pettynyt joukkueen tuloksiin Pekingin talviolympialaisissa. Kukkonen twiittasi musertavan viestin tiistaina iltapäivällä.

– Pyydän anteeksi. Minä en valmenna ikinä enää ketään. Järkyttävä pettymys ja kaikki työ täydellisen turhaan. Intohimo on mennyt, Kukkonen kirjoittaa.

Aiemmin tiistaina Ilkka Herola sijoittui yhdistetyn suurmäen kilpailun 16:nneksi. Eero Hirvonen oli 20:s, Arttu Mäkiaho 24:s ja Otto Niittykoski 37:s.

Lue lisää: Kommentti: Kaikki tietävät mistä yhdistetyn menestyksessä kiikastaa – nyt haetaan sateentekijää ulkomailta

Kukkonen ilmoitti joulukuussa jättävänsä pestinsä päävalmentajana kuluvan kauden jälkeen.

– Kymmenen vuotta täynnä vastuuvalmentajana Suomen maajoukkueessa ja sitä ennen viisi vuotta Virossa. Viisitoista vuotta olen kiertänyt maailmaa parisataa päivää vuodessa. Se on aika kuluttavaa, vaikka nautinkin työstä suurimman osan ajasta, Kukkonen sanoi tuolloin Ylelle.

Myös yhdistetyn maajoukkueen mäkivalmentaja Falko Krismayr on aiemmin ilmoittanut, ettei jatka tehtävässään meneillään olevan kauden jälkeen.

Source Link is.fi