Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5c6e6019debeccbb15d2070fdcf16bdb, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yhdysvaltain puolustus­ministerillä korona­tartunta – tapasi Bidenin ennen joulua – Uutisalue

Yhdysvaltain puolustus­ministerillä korona­tartunta – tapasi Bidenin ennen joulua

Yhdysvaltain puolustusministerillä Lloyd Austinilla on todettu koronavirustartunta, amerikkalaismediat uutisoivat. Puolustusministeriö julkaisi sunnuntaina tiedotteen, jonka mukaan Austinin oireet ovat olleet toistaiseksi lieviä.

– Olen informoinut johtoryhmääni positiivisesta testituloksestani, kuten myös presidenttiä. Henkilökuntani on aloittanut kontaktien jäljityksen ja kaikkien viimeisen viikon kontaktieni testaamisen, Austin kommentoi tapahtumia tiedotteessa.

Austin kertoo tavanneensa presidentti Joe Bidenin edellisen kerran 21. joulukuuta eli yli viikkoa ennen kuin oireet alkoivat. Pentagonissa hän työskenteli viime viikon torstaina.

Tartunnasta kuultuaan Austin on asettunut viiden päivän karanteeniin. Hän kertoo saaneensa kolme rokoteannosta ja olevansa niiden antamasta suojasta kiitollinen.

68-vuotias Austin aloitti tehtävänsä Yhdysvaltain puolustusministerinä 22. tammikuuta 2021. Hän on virassa ensimmäinen afroamerikkalainen maan historiassa.

Source Link is.fi