Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_955f2cc87f394a65c48331d34a6692e9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yksi ihminen kuoli nokkakolarissa Vantaalla – Uutisalue

Yksi ihminen kuoli nokkakolarissa Vantaalla

Vantaa

Vantaalla Porvoonväylällä ennen puoltayötä tapahtuneessa kahden henkilöauton nokkakolarissa on kuollut yksi ihminen, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi Twitterissä. Lisäksi yksi ihminen loukkaantui.

Poliisin mukaan kolarissa kuollut autoilija oli kääntynyt liittymästä moottoritielle väärään suuntaan vastaantulijoiden kaistalle.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kertoi aiemmin, että autoissa oli yhteensä kolme ihmistä, jotka vietiin sairaalaan tarkistettavaksi.

Päivystävän palomestarin Jukka Paldaniuksen mukaan toisessa autossa oli kuljettaja ja toisessa kuljettaja ja matkustaja. Pelastuslaitos kuvaili kolaria rajuksi.

Poliisi ei aiemmin kommentoinut STT:lle sitä, vaikuttivatko onnettomuuteen keliolosuhteet, kuten tien liukkaus. Kyseessä ei kuitenkaan ollut poliisin takaa-ajotilanne. Poliisi kertoo tutkivansa onnettomuutta.

Ilmoitus kolarista tuli puoli kahdentoista jälkeen perjantai-iltana. Tie Vantaan Rajakylän kohdalla oli osin poikki aamuyölle kahteen asti. Poliisi oli paikalla ohjaamassa liikennettä.

Source Link is.fi