Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4c9cd6c203f8e978de8ee518d6dc75b8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yksi kilpailija ei suostu luovuttamaan Erikoisjoukoissa – kouluttaja pakottaa pahasti loukkaantuneen julkkiksen kotimatkalle – Uutisalue

Yksi kilpailija ei suostu luovuttamaan Erikoisjoukoissa – kouluttaja pakottaa pahasti loukkaantuneen julkkiksen kotimatkalle

Hurjan Erikoisjoukot-tosi-tv-sarjan kolmannessa jaksossa kotiin joutuu lähtemään somepersoona ja Musta Barbaari -taiteilijanimellä tunnettu rap-artisti James Nikander.

Jakson aikaan jo kolme päivää kestäneen erikoisjoukkoleirin aikana julkkiskokelaille on valjennut, ettei heille annettavissa tehtävissä ole leikki kyseessä. Haasteet ovat saman tyyppisiä, joita armeijan erikoisjoukot joutuvat pääsykokeissaan suorittamaan, ja niissä vaaditaan sekä fyysistä että henkistä sietokykyä.

Kolmannen jakson tehtävät eivät ole aiempia tehtäviä helpompia. Ensimmäisessä tehtävässä kilpailijat joutuvat vuorotellen toisiaan vastaan kaksintaisteluihin, joissa heidän täytyy hakata toisiaan nyrkein.

James Nikanderin käsi meni Erikoisjoukot-tehtävässä sijoiltaan.

Kaikki kilpailijat suostuvat tehtävään, mutta osa saa kroppaansa pahempiakin tällejä. Ex-maastohiihtäjä Sami Jauhojärvi saa entiseltä sulkapalloilijalta, Ville Långilta, niin kovan iskun kasvoihin, että hän vaikuttaa melkein pyörtyvän.

– En ole koskaan ollut tappelussa. Kerran ala-asteella ärsytin yhtä vuotta vanhempaa kaveria niin, että se mottasi minua silmään, kuvailee Jauhojärvi valmiuksiaan.

Muutkaan eivät välty tehtävässä haavoittumisilta, vaan myös Nikander ottaa osumaa, kun vastapari huitaisee häneltä taistelun tiimellyksessä vahingossa käden pois sijoiltaan. Nikander joutuukin jättämään tehtävän kesken.

Toisiin kilpailijoihin kohdistettava väkivalta ei jää päivän ainoaksi luonnetta koettelevaksi tehtäväksi. Toisena haasteena on nimittäin niin kutsuttu ”motivaatiomonttu”, jossa kilpailijat joutuvat kulkemaan pehmeitä hiekkaisia mäkiä juosten ja suorittaen erilaisia tehtäviä. Haaste on kokelaille fyysisesti valtavan raskas. Kilpailijat Amanda Harkimo sekä Sauli Koskinen joutuvat keskeyttämään juoksemisen hetkeksi oksentaakseen.

Tehtävä on raskas erityisesti Nikanderille, jonka aiemmin leirillä loukkaantunut jalka alkaa koitoksen aikana toden teolla reistailla. Kipu äityy niin pahaksi, että mies jää muista kilpailijoista jälkeen ja kykenee laskeutumaan hiekkaisia mäkiä alas vain takaperin liukumalla.

– Täytyy soveltaa, puuskuttaa Nikander vastaukseksi, kun yksi leirin valmentajista kyseenalaistaa hänen kummallista kulkutyyliään.

Lue lisää: Mustan Barbaarin, 31, keho petti totaalisesti rajun tosi-tv-ohjelman kuvauksissa – tuskallinen vamma lamautti kävelykyvyn

Kokelaat joutuvat Erikoisjoukot-sarjan kolmannessa jaksossa suorittamaan raskaita tehtäviä hankalakulkuisessa hiekkamontussa.

Jakson lopulla, kun kokelaat määrätään kesken yöunien ulos seisomaan heille jo tutuksi tulleeseen muodostelmaansa, kouluttaja Janne Lehtonen kutsuu joukon heikoimpina suoriutujina eteensä James Nikanderin, Sami Jauhojärven sekä Ville Långin. Syynä Nikanderin pudotusuhalle on alisuoriutuminen, kun taas Jauhojärveä ja Långia syytetään asenneongelmasta.

Lehtonen pyytää kuitenkin lähes viipyilemättä Nikanderia luovuttamaan kokelasnumeronsa kilpailusta tippumisen merkiksi.

– En mä halua antaa sitä, Nikander vastaa kouluttajalle.

Hetken väittelyn jälkeen Nikander suostuu ojentamaan kätensä, mutta ei lappuaan. Lehtonen repii numeron kokelaan hihasta kiivaasti pois, ja Nikander hölköttää lannistuneena sisälle pakkaamaan tavaroitaan.

Erikoisjoukot uusi jakso Ruutu+-palvelussa maanantaisin. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi