Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4e5de81c9c83f697f86bb3ec5432f8b4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yksi luku paljastaa Nuorten Leijonien suuren heikkouden – näin ongelmaa yritetään ratkaista – Uutisalue

Yksi luku paljastaa Nuorten Leijonien suuren heikkouden – näin ongelmaa yritetään ratkaista

Edmonton, Kanada

Nuoret Leijonat kohtaa Ruotsin huippujännittävässä alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-välierässä lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Suomi harjoitteli välierän aattona rennosti.

– Tehtiin valmistava harjoitus ja vähän fysiikkatreeniä, ja osa pelaajista halusi mennä jäälle. Ei mitään sen ihmeellisempää. Olemme huilanneet ja valmistautuneet välierää varten, Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Antti Pennanen kertaa.

Pennanen totesi voitetun puolivälierän jälkeen alivoiman olleen Suomen turnauksen suurin murheenkryyni, jota se on 45,45 prosentin tehokkuudella ollutkin.

Pennanen kertoo nyt, kuinka ongelmaan on puututtu.

– Halutaan vähentää aikaa, jonka vastustaja viettää meidän alueella. Se tarkoittaa sitä, että muun muassa aloitusten ja purkujen kanssa on oltava tarkkana.

Pennanen toivoo näkevänsä leijonalaumalta lisää aggressiivisuutta.

– Karvausvaiheeseen pitää saada lisää terävyyttä, ettei meidän alueelle tulla niin helposti. Kun alueelle päästään, haluamme olla aktiivisempia. Kiteyttäisin sen niin, että me haluamme päättää, kuinka vastustaja ylivoimaansa pelaa.

Pääkäskijän mukaan joukkueen yleinen ilmapiiri on malttamaton.

– Olemme oppineet paljon turnauksen aikana ja kohdanneet sekä ylä- että alamäkiä. Me luotamme itseemme.

Ruotsi treenasi välipäivän omissa harjoituksissaan paljon kiekon alueelle vientiä ja ylivoimapeliä – juuri niitä asioita, joita Nuorten Leijonien on onnistuttava puolustamaan. Suomi aikoo Pennasen mukaan tutkia vastustajaansa tarkemmin vielä ennen ottelua.

– Meidän on katsottava heidän erikoistilannepelaamisensa läpi. Harjoituspelissä ennen turnausta pelattiin hyvää alivoimaa heitä vastaan, mutta katsotaan, miten käy. Uskon, että jos pelaamme vain omaa hyvää peliämme, olemme varmasti voitossa kiinni.

Ennakkoon näytti siltä, että Suomi olisi kohdannut välierässä Kanadan, mutta koska Tshekki kaatoi USA:n, Kanadan vastustajaksi valikoitui alkulohkon heikoin, Tshekki.

– Meille sillä ei olisi ollut mitään merkitystä, kuka olisi tullut vastaan. Välierissä on jäljellä enää huippujoukkueita, jätetään jossittelut pois, Pennanen nyökkää.

Suomen ja Ruotsin välinen taisto alkaa lauantain vastaisena yönä kello kolme Suomen aikaan.

Source Link is.fi