Banner Before Header

Yksi maailman kalleimmista palaa Valioliigaan – Steven Gerrard pääsee valmentamaan entistä joukkuekaveriaan

Neljä vuotta sitten Englannin Valioliigasta maailman toiseksi korkeimmalla siirtosummalla lähtenyt jalkapalloilija Philippe Coutinho palaa takaisin Valioliigaan.

Aston Villa tiedotti perjantaina hankkineensa brasilialaisen Barcelonasta lainasopimuksella. Coutinho siirtyi Barcelonaan tammikuussa 2018 Liverpoolista Transfermarkt-sivun mukaan 135 miljoonalla eurolla. Vuonna 2013 Liverpool-uransa aloittanut Coutinho ehti pelata Steven Gerrardin kanssa, joka valmentaa nyt Aston Villaa.

– Lempinimeä ”taikuri” ei saa, ellei ole erityinen jalkapalloilija. Minulla ei ole hänestä mitään muuta kuin hyvää sanottavaa. Hän on ystäväni, Gerrard sanoi Aston Villan verkkosivuilla.

29-vuotiaalla Coutinholla on ollut ongelmia vakiinnuttaa paikkansa Barcelonan avauskokoonpanossa. Tällä kaudella keskikenttäpelaaja on tehnyt Barcelonalle 12 liigapelissä kaksi maalia.

Coutinhon pitää vielä läpäistä Aston Villan lääkärintarkastus. Barcelona tiedotti viime viikolla Coutinhon olleen yksi koronavirustartunnan saaneista pelaajista, mutta seuran mukaan pelaajan kunto on hyvä.

Aston Villalla on lainasopimuksen jälkeen mahdollisuus ostaa Coutinho kauden päätteeksi.

Kahden ottelun tappiokierteeseen ajautunut Aston Villa on Valioliigassa sijalla 13.

Source Link is.fi