Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_53092e8e6f4cc75ae8fd89ac9fbfda19, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yle ja MTV: Hallituksen korona­ryhmä ei anna etä­opetus­suositusta – suora lähetys Sääty­talolta – Uutisalue

Yle ja MTV: Hallituksen korona­ryhmä ei anna etä­opetus­suositusta – suora lähetys Sääty­talolta

Koronaministeriryhmän sisällä kuohuntaa aiheuttaa sosiaali- ja terveysministeriön esitys etäopetukseen siirtymisestä. MTV Uutisten tietojen mukaan etäopetussuositusta ei kuitenkaan ole tulossa.

Myös Yle on saanut hallituslähteistä tietoa kielteisestä kannasta. Ministereille puhuneiden terveysviranomaisten mukaan etäopetuksen haitat ovat hyötyjä suuremmat.

Uutta koronaministeriryhmää johtaa perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd). Kyse ei siis enää ole vanhanmallisista hallituksen koronaneuvotteluista, joita on johtanut pääministeri Sanna Marin (sd).

Lue lisää: STM:n esitys etä­opetukseen siirtymisestä kuohuttaa hallituksessa – vihreiden Emma Kari: ”Kaikki kivet käännetään, jotta koulut pystytään pitämään auki”

Lue lisää: Pääministeri Marin IS:lle etäopetukseen siirtymisestä – ”Mikäli terveysviranomaisten kanta on muuttunut, hallituksen mahdollista antaa suositus”

Source Link is.fi