Banner Before Header

Yle-sovellukseen ja Areenan tv-sovellukseen täytyy jatkossa kirjautua: katso tästä ohjeet

Kirjautuminen auttaa Yleä tarjoamaan suomalaisille enemmän juuri heitä kiinnostavaa sisältöä.

Kaksi puhelinta vierekkäin, joissa molemmissa näyttökuvat (screenshotit) Yle-sovelluksesta.

Yle-sovellus vaatii nyt sisäänkirjautumisen. Kuva: Yle

Areenan mobiilisovellus siirtyi kirjautumisen taakse jo aiemmin, ja huhtikuussa ovat vuorossa Areenan tv-sovellukset sekä vaiheittain Yle-sovellus.

Kaikkiin sovelluksiin kirjaudutaan samalla Yle Tunnuksella. Rekisteröitymisen yhteydessä sinulta pyydetään sähköpostiosoite, joka toimii myös käyttäjätunnuksenasi, sekä salasana ja syntymävuosi.

Selaimella voi käyttää Ylen palveluita jatkossakin kirjautumatta.

Alla tarkemmat ohjeet kirjautumisesta ja aikataulusta.

1. Yle-sovellus siirtyy kirjautumisen taakse vaiheittain huhtikuussa

Jos käytössäsi ei ole vielä Yle-sovellusta ja lataat sen sovelluskaupasta, sinua pyydetään kirjautumaan latauksen yhteydessä. Jos sinulla on jo Yle-sovellus käytössäsi, saat lähiviikkoina kirjautumiskehoituksen. Sen jälkeen et voi enää käyttää sovellusta kirjautumatta.

Jos et halua luoda tunnusta, Ylen uutisjournalismi säilyy jatkossakin saatavillasi. Selainpohjainen yle.fi-sivusto on edelleen käytettävissä sekä tietokoneella että mobiililaitteilla myös kirjautumatta.

Katso videolta, kuinka sovellukseen kirjaudutaan luomalla Yle Tunnus:

Jo olemassa olevalla Yle Tunnuksella kirjaudut näin:

2. Yle Areenan tv-sovellukset vaativat kirjautumisen

Listan tv-sovelluksista, joissa kirjautumista edellytetään, löydät täältä. Selainpohjaisia palveluita voi käyttää edelleen ilman kirjautumista, kuten myös vanhimpia Yle Areenan tv-sovelluksia, koska niiden jatkokehitys ei ole enää mahdollista. Areenan mobiilisovellus on siirtynyt kirjautumisen taakse jo aiemmin.

Katso tästä, kuinka kirjaudut Yle Areenan sovellukseen:

3. Miksi Ylen digitaaliset palvelut edellyttävät kirjautumista?

Kirjautuminen tekee Ylen digitaalisista palveluista entistä henkilökohtaisempia. Kirjautumisen avulla Yle saa ymmärrystä siitä, millaista sisältöä yleisö arvostaa. Jatkossa suomalaiset saavat halutessaan sisältöjä esimerkiksi kielen, sijainnin ja omien mieltymysten perusteella.

Suuret uutistapahtumat ja tärkeimmät uutiset Yle näyttää jatkossakin kaikille. Yle-sovelluksen käyttäjä voi lisäksi valita myös itse uutisaiheita, joita haluaa erityisesti kuluttaa ja tilata niistä ilmoitukset omaan kännykkäänsä.

Source Link yle.fi