Yllättävä tilanne kuningatar Elisabetin kiitosjumalan­palveluksen ulkopuolella – tuupertuneet sotilaat tallentuivat tv-kuviin

Kaksi asevoimien jäsentä pyörtyi St. Paulin katedraalissa (suom. Pyhän Paavalin katedraali) kuningatar Elisabetin valtakauden kunniaksi perjantaina pidettävän kiitosjumalanpalveluksen ulkopuolella. Asiasta uutisoi BBC.

Kaksi asevoimien jäsentä tuupertui kiitosjumalanpalveluksen ulkopuolella.

Asevoimat olivat järjestäytyneet katedraalin portaille, kun yksi kuninkaallisten ilmavoimien jäsenistä romahti yhtäkkiä maahan. Kuvassa näkyy dramaattisesti kauttaaltaan portaille romahtanut henkilö.

Hän nousi kuitenkin myöhemmin itse ylös ja pääsi autettuna pois portailta.

Pyörtyneet asevoimien jäsenet autettiin pois paikalta.

Myöhemmin nähtiin vielä toinen välikohtaus, jossa asevoimien jäsen tuupertui maahan. Hän pääsi myös itse takaisin jaloilleen, jonka jälkeen hänet autettiin pois paikalta. Myös suorassa lähetyksessä katedraalin edustalta näkyi, miten sotilasta talutettiin pois paikalta.

Lontoon lämpötilojen on kerrottu olevan tänään korkeimmillaan 21 astetta.

Isossa-Britanniassa juhlistetaan tällä viikolla kuningatar Elisabetin 70-vuotista valtakautta huikein menoin. Kiitosjumalanpalvelus on osa nelipäiväisiä platinajuhlia, jotka jatkuvat vielä lauantain ja sunnuntain ajan.

Kuningatar ei itse osallistu tämänpäiväiseen jumalanpalvelukseen huonovointisuuden vuoksi. Jumalanpalvelukseen osallistuvat muun muassa prinssi Charles ja herttuatar Camilla sekä prinssi William ja herttuatar Catherine. Myös hovin jättäneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat paikalla.

Source Link is.fi