Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9a339c2d0b3d6c0148d601b619317869, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Kaksi perheenäitiä katosi jäljettömiin lastenhakumatkalla – poliisi uskoo selvittäneensä naisten kohtalon – Uutisalue
Banner Before Header

Kaksi perheenäitiä katosi jäljettömiin lastenhakumatkalla – poliisi uskoo selvittäneensä naisten kohtalon

Maaliskuun lopussa kaksi perheenäitiä katosi ajomatkalla Oklahomassa, Yhdysvalloissa.

Poliisi on löytänyt kaksi ruumista Texasissa, Yhdysvalloissa. Aiemmin kaksi Kansasista kotoisin olevaa perheenäitiä katosi läheisessä Oklahoman osavaltiossa. Ruumiita ei ole vielä tunnistettu, mutta viranomaiset uskovat, että kadonneet naiset on murhattu, kertoo BBC.

Kadonneet äidit, 27-vuotias Veronica Butler ja 39-vuotias Jilian Kelley, katosivat 30. maaliskuuta. Heidän autonsa löytyi myöhemmin hylättynä läheltä Texasin rajaa.

Poliisi on ottanut kiinni neljä ihmistä tapaukseen liittyen.

– Kaksi ihmistä on kuollut ja neljä ihmistä on syyllistynyt raakaan rikokseen, Oklahoman poliisin tiedotuspäällikkö Hunter McKee sanoi.

Poliisi ei ole paljastanut, tunsivatko epäillyt kadonneita äitejä entuudestaan, tai mikä on mahdollinen motiivi teolle. Poliisi ei kertonut syistä, jotka johtivat epäiltyjen pidätykseen.

Viranomaiset sanoivat kuitenkin, että eivät usko uusien pidätyksien olevan tarpeellisia. Texasin piirikunnan seriffi Matt Boley sanoi, ettei naisten murha ollut sattumanvarainen.

– Murha näyttää joidenkin tietojen perusteella olevan kohdennetumpi, Boley totesi.

Jokaista epäiltyä syytetään kahdesta murhasta, kahdesta kidnappauksesta sekä murhien suunnittelusta. Pidätetyt kaksi miestä ja kaksi naista ovat 43–54-vuotiaita.

Ennen katoamistaan Butler ja Kelley olivat ajaneet Oklahoman läpi noutamaan Butlerin lapsia. Viranomaisten mukaan kumpikaan ei päässyt perille.

Source Link is.fi