Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_82222bf7a959110134440ee29d85724a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Kuvat: Presidentti Stubb järjesti juhlat varakkaille tukijoilleen – tien­varressa mersuja ja bemareita – Uutisalue
Banner Before Header

Kuvat: Presidentti Stubb järjesti juhlat varakkaille tukijoilleen – tien­varressa mersuja ja bemareita

Tasavallan presidentin kanslia vahvistaa, että juhliin on kutsuttu noin 80 henkilöä.

Tasavallan presidentti Alexander Stubb järjestää tiistai-iltana juhlat varakkaille tukijoilleen. Juhlapaikka on Munkkiniemessä sijaitseva, presidentin väliaikaisena virka-asuntona toimiva, valtion vierastalo.

Noin kello 19.45 juhlat vaikuttivat olevan jo suurelta osin ohi, ja virastotalosta poistui runsaasti ihmisiä. Ilta-Sanomien toimittajan Kaarlo Somerton mukaan juhlat vaikuttivat olleen cocktail-tyyppiset.

Hän kertoo, että virastotalon ulkopuolella oli aiemmin illalla arvokkaan näköisiä autoja: ainakin Audi, BMW:itä, Mercedes Benzejä ja Porche.

– Aika monessa autossa oli kuljettaja.

Juhliin saapuivat muun muassa kauppaneuvos Kyösti Kakkonen, hallitusammattilainen ja Lehtikuvan entinen toimitusjohtaja Rafaela Seppälä, vuorineuvos Ilpo Kokkila, vuorineuvos Kari Jordan, Nokian hallituksen puheenjohtaja Sari Baldauf ja Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark, hallitusammattilainen Jorma Ollila sekä yrittäjä ja teollisuusneuvos Heikki Kyöstilä.

Myös presidentti Stubbin puoliso Suzanne Innes-Stubb osallistui juhliin.

Jorma Ollila poistumassa presidentin väliaikaiselta virka-asunnolta. Kuva: Paula Kaskimaa / IS

Rafaela Seppälä osallistui juhliin. Kuva: Paula Kaskimaa / IS

Stubbin kampanjan rahoituksesta vastannut kokoomuksen hallintopäällikkö Timo Elo kertoi lähtiessään juhlista, että tilaisuuden aluksi presidentti Stubb piti vieraille puheen. Poliittisia puheita tilaisuudessa ei nähty.

Stubbin puheen jälkeen juhlat olivat vapaamuotoista keskustelua. Elon mukaan juhlat olivat Stubbin kampanjan päättäjäiset.

– Rento tilaisuus, hän kuvailee.

Tasavallan presidentin kanslia vahvistaa, että juhlavieraita oli noin 80, ja he ovat lahjoittaneet kampanjaan. Tilaisuuden kulut maksaa kokoomus.

Tilaisuudessa oli tarjolla cocktail-paloja.

Myös Kyösti Kakkonen juhli presidentin tilaisuudessa. Kuva: Paula Kaskimaa / IS

Pekka Lundmark ja Sari Baldauf. Kuva: Paula Kaskimaa / IS

Ilpo Kokkila. Kuva: Paula Kaskimaa / IS

Tasavallan presidentiksi valitun Alexander Stubbin vaali­kampanjaan käytettiin 2,7 miljoonaa euroa. Asia selviää Valtiontalouden tarkastusviraston lopullisesta vaaliraha­ilmoituksesta.

Stubb sai yksityishenkilöiltä kampanjaansa 1,2 miljoonaa euroa ja yrityksiltä 610 000 euroa. Kokoomus rahoitti Stubbin kampanjaa 700 000 eurolla.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Uutinen päivittyy.

Source Link is.fi