Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_af1ba6f2ab36c19f400ccda91a859db7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Poikkeuksellinen myymälä­varkaus tallentui valvonta­kameran nauhalle – Uutisalue
Banner Before Header

Poikkeuksellinen myymälä­varkaus tallentui valvonta­kameran nauhalle

Liikkeen omistaja todisti varkautta tiskin takana.

Pienen huoltoaseman omistaja todisti erikoista varkautta Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa varhain maanantaiaamuna, kertovat muun muassa Kanadan yleisradioyhtiö CBC ja Vancouver Sun.

Myös valvontakameran nauhalle tallentui, miten pieni mustakarhu asteli kauppaan ja nuuhki hyllyjen antimia, kunnes päätti valita mukaansa pussin nallekarkkeja.

Varkaus tapahtui Vancouver Islandilla sijaitsevassa Lake Cowichanissa kello 6.30 paikallista aikaa maanantaina. Brittiläinen Kolumbia on Kanadan läntisin provinssi, ja Vancouver Island on nimensä mukaisesti saari Tyynellämerellä.

Pienen huoltoasemakaupan ovi oli avoinna, joten karhu pääsi marssimaan sinne ongelmitta. Omistaja Jay deGoesbriandin mukaan karhu ei aiheuttanut myymälässä vahinkoa.

DeGoesbriandin mukaan se poistui ulos karkkipussi suussaan.

– Herra karhu asteli ulos parkkipaikalle, jossa söi karkit, omistaja kertoi CBC:lle.

Tahmatassu palasi rikospaikalle myös seuraavana aamuna, jolloin sitä ei enää päästetty sisälle.

Karhuhavainnot eivät ole Lake Cowichanin alueella poikkeuksellisia. Brittiläisen Kolumbian luonnonsuojeluviranomaisen mukaan pelkän elokuun aikana provinssin alueella raportoitiin lähes 6 000 mustakarhuhavaintoa.

Määrä on lähes kaksi kertaa enemmän kuin viime vuoden elokuussa.

Provinssin operaatiopäällikkö Len Butler kertoi paikalliskanavalle, että havaintojen määrän lisääntyminen johtuu monesta asiasta, kuten säästä.

– Uskoakseni kuivuus on vaikuttanut monilla alueilla marjasatoihin ja luonnollisiin ravinnonlähteisiin. Minne karhut sitten menevät? Valitettavasti ne tulevat kaupunkialueille [etsimään ruokaa], Butler sanoi.

Mustakarhu on Pohjois-Amerikan yleisin karhulaji. Mustakarhut ovat hieman pienempiä kuin Euroopassa elävät ruskeakarhut.

Source Link is.fi