Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_60d23b40ed068f937c4f9ad920698c11, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Keskustan asiantuntija: Kuinka kujalla demarit oikein ovat? | Verkkouutiset – Uutisalue
Banner Before Header

Keskustan asiantuntija: Kuinka kujalla demarit oikein ovat? | Verkkouutiset

Keskustan eduskuntaryhmän talouspoliittinen asiantuntija Tuomas Vanhanen soimaa SDP:n talousavauksia viestipalvelu X:ssä.

SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman esitteli SDP:n kahdeksan kohdan kasvuohjelman hallitukselle pohdittavaksi kehysriiheen.

– Leikkaussaksia heiluttamalla ja leikkauksiin keskittymällä Suomi ei oikene. Hallituksen pitäisi vihdoinkin käyttää aikaansa leikkauksilla ylpeilyn sijaan todellisiin työpaikkoja luoviin kasvutoimiin, Lindtman kirjoitti X:ssä.

Kasvuohjelman mukaan hallituksen pitää palauttaa rauha ja luottamus työmarkkinoille. Lisäksi SDP vaatii, että työperäisestä maahanmuutosta on huolehdittava. SDP myös muistuttaa, että tki-panostukset ovat kasvun ja tuottavuuskehityksen tukijalka.

Vanhanen kysyy, ovatko Lindtmanin avaukset SDP:n ”vakavasti otettava vaihtoehto hallituksen kehysriihelle”.

– Siitä olen sinänsä samaa mieltä, että vahvoja toimia kasvun eteen tarvitaan. Silti on pakko kysyä: Kuinka kujalla demarit oikein ovat?, Vanhanen kirjoittaa X:ssä.

Eikö SDP tosiaan ymmärrä, että taloutta pitää myös sopeuttaa reippaasti? Ei mitään siitä, hän jatkaa.

Vanhasen mukaan politiikan vasemmassa siivessä olevat vihreät ja vasemmistoliitto ”ovat sentään edes tajunneet, että jotain sopeuttamista pitää tehdä”.

– Riittää kun kertoo #unelmahöttö 2.0 -tarinoita. Muuta selitystä en tälle oikein keksi, Vanhanen sivaltaa SDP:n avauksia.