Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2223db1bf7a45a469fe075e9176ebb8a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
5-metrinen pyton aiheutti paniikkia kurkottelemalla asuin­talon ikkunasta sisään – Uutisalue
Banner Before Header

5-metrinen pyton aiheutti paniikkia kurkottelemalla asuin­talon ikkunasta sisään

Chandler’s Fordin kaupungin asuinalueella Englannissa koettiin kauhunhetkiä tiistaina, kun yli viisimetrinen pyton oli karannut omistajaltaan.

Karannut burmanpyton seikkaili asuintalon katolla ja lopulta päätti hivuttautua katon alla olleesta avonaisesta ikkunasta sisään kuin Tom Cruise Vaarallinen tehtävä -elokuvissa konsanaan.

Massiivinen käärme ei kuitenkaan onnistunut yrityksessään, vaan tilannetta todistaneen silminnäkijän mukaan asunnon asukkaat työnsivät käärmeen ulos ikkunasta, josta se putosi auton päälle.

– Ohikulkijat tuijottivat ja eivät olleet uskoa silmiään, tilannetta todistanut Jenny Warwick sanoi BBC:lle.

Pytonin kerrotaan aiheuttaneen naapurustossa paniikkia pakomatkallaan. Käärmeen otti kiinni lopulta pytonin omistajan naapuri Linda Elmer.

– Nostin hänet ylös – kukaan ei halunnut auttaa. Se oli todella hankalaa, koska hän on iso käärme. Onnistuin vaappumaan tietä pitkin tämä viisimetrinen pyton kietoutuneena ympärilleni ja koputin omistajan ovelle, Elmer kertasi BBC:lle.

– Hän on kaunis ja burmanpytonit ovat hyvin säyseitä. Ne eivät ole aggressiivisia käärmeitä muutenkaan ja minulla on ollut sellainen, joten tunsin oloni turvalliseksi nostaessani häntä, Elmer jatkoi.

Eläinten hyvinvointijärjestö RSPCA on kehottanut Britanniassa käärmeiden omistajia tarkkaavaisuuteen lämpimillä keleillä, kun lämpimät ilmat lisäävät käärmeiden aktivisuutta ja karkaamisen mahdollisuutta.

Source Link is.fi