Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0da9f7de79c3b3664ced6b030772e766, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Oilers voitti toisenkin salibandyfinaalin – jälleen yhden maalin erolla – Uutisalue
Banner Before Header

Oilers voitti toisenkin salibandyfinaalin – jälleen yhden maalin erolla

Tampereen Classic johtaa miesten salibandyn F-liigan finaalisarjaa voitoin 2–0.

Ville Lastikka

Ville Lastikka teki maalin 2. finaalissa. (Arkistokuva) Kuva: Esa Takalo / F-liiga

Tampereen Classic voitti miesten salibandyn F-liigan toisenkin finaalin, kun se kaatoi Espoon Oliersin 4–3. Classic johtaa finaalisarjaa 2–0 ja molemmat finaalit ovat ratkenneet maalin erolla. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Classic siirtyi johtoon jo reilun minuutin pelin jälkeen Eemeli Salinin maalilla. Salin viimeisteli myös kotijoukkueen toisen maalin toisessa erässä. Aaro Helin kasvatti Classicin johdon jo 3–0:aan.

Oilers aloitti kolmannessa erässä kirin. Classicin maalilla Lassi Toriseva oli loistavassa torjuntavireessä, mutta heti kolmannen erän alussa hänet yllätettiin, kun Tuomas Iiskolan laukaus kaukaa painui maaliin. OIlers tuli maalin päähän Santeri Lindforsin osumalla.

Ville Lastikka vei Classicin uudestaan kahden maalin johtoon. Eetu Sorvali kavensi vielä numeroiksi 4–3, mutta tasoihin Oilers ei enää päässyt.

Seuraava ottelu pelataan perjantaina Espoossa.