Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e1fc39c8610424b6521b6057e2215b2a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
24-vuotias suomalaishiihtäjä lopettaa uransa – tämä asia sai mitan täyttymään – Uutisalue
Banner Before Header

24-vuotias suomalaishiihtäjä lopettaa uransa – tämä asia sai mitan täyttymään

Rebecca Ehnrooth kyllästyi Suomen hiihtokauden ohjelmaan.

Rebecca Ehnrooth lopetti hiihtouransa. Kuva: Miska Puumala / Lehtikuva

Hiihtäjä Rebecca Ehnrooth, 24, ilmoitti Instagramissa lopettavansa aktiivisen hiihtouransa. Ehnrooth kertoo päivityksessään, että rakkaus lajiin on yhä tallella, mutta täysi omistautuminen urheilulle ei enää sytytä.

Ennen kaikkea sprintterinä tunnettu Ehnrooth lataa suoraa tekstiä Suomen hiihtokalenterista. Hän kertoo, että viimeinen naula uran arkkuun oli sprinttikisojen vähyys kotimaan kalenterissa. Samaa asiaa valitteli toissa viikolla lopettamisestaan kertonut Verneri Poikonen.

– Sprinttien vähyys Suomessa sinetöi lopullisen päätöksen lopettaa tähän kauteen. Jos viimeinen sprintti kansallisella tasolla on helmikuussa, on vaikeaa saada itsensä motivoitumaan kilpahiihtämisestä vielä 2,5 kuukautta, Ehnrooth kirjoittaa.

– Ja jos omaa päämatkaa eli vapaan sprinttiä hiihdetään kaksi kertaa kaudessa, on entistä vaikeampaa kehittyä sille tasolle, missä haluaisi olla. Kovuutta ja oppeja kun tuppaa parhaiten kertymään nimenomaan kovista kisoista.

Ehnrooth jakaa myös päivityksessään kiitoksia muun muassa vanhemmilleen ja muille hiihtouransa mahdollistajille. Lopuksi hän ilmoittaa vielä, että kokonaan rakas harrastus ei jää ulkokaarelle.

– Minnekään tässä ei olla katoamassa, sillä laji, kuten jo mainitsin, on minulle sen verran rakas. Lappu rinnassa minut nähdään silloin tällöin, ja haluan edelleen jakaa kaikille hiihdon iloa ja pysyä skenessä mukana, vaikka en maailman huippua enää tavoittelekaan, hän kirjoittaa ja lupaa, että urheilusisältöä on someen luvassa jatkossakin.

Espoolainen Ehnrooth edusti Espoon Hiihtoseuraa. Hänen aktiiviuransa viimeiseksi kisaksi jäi Äänekosken SM-kisojen viesti, jossa tuloksena oli seitsemäs sija.

Source Link is.fi