Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4f436c840a90c78fbff9d2a82d210fa3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ben Zyskowicz kysyy yhä: Milloin SDP julkaisee työllisyysvaikutukset? | Verkkouutiset – Uutisalue

Ben Zyskowicz kysyy yhä: Milloin SDP julkaisee työllisyysvaikutukset? | Verkkouutiset

Suomen kärjistynyt talous- ja työmarkkinatilanne puhuttaa. Konkarikansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.) muistutti torstaina Ylen A-Talkissa, että SDP on tehnyt oman vaihtoehtobudjetin ja pyytänyt eduskunnan tietopalvelua laskemaan sen työllisyysvaikutukset, jotka olivat negatiiviset.

– Sen jälkeen te piilotitte sen, te salasitte sen. Milloin se laskelma tulee julkisuuteen, jossa on laskettu teidän vaihtoehtobudjetin työllisyysvaikutukset, Zyskowicz kysyi A-Talkissa.

– Ei nyt saivarrella siitä, vastasi Zyskowiczille SDP:n ryhmäjohtaja Tytti Tuppurainen.

Keskustelua kommentoi X:ssä kansanedustaja Tere Sammallahti (kok.).

– SDP on päivätolkulla jankuttanut saksista, leikkuulaudoista, kärpäsistä ja ties mistä epäolennaisesta sättiessään hallitusta. Mutta kun heidän pitäisi esitellä vaihtoehtoaan hallituspolitiikalle, niin vastaus on ”ei nyt saivarrella siitä” ja väistö. Demareilla substanssi = 0.

SDP esitteli oman vaihtoehtobudjettinsa viime marraskuussa. Puoluetta on peräänkuulutettu tuomaan julki versio, jossa budjetin vaikutusarviot on avattu.

SDP ottaisi vaihtoehtobudjetin mukaan 400 miljoonaa euroa hallitusta vähemmän velkaa ja kasvattaisi valtion verotuloja. Puolue peruisi myös hallituksen leikkaukset sosiaaliturvaan.