Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ef2727f3fee6ec1ab480bd6b0f3d42f1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Raju käänne Erikoisjoukoissa – yksi kokelas potkitaan pois – Uutisalue
Banner Before Header

Raju käänne Erikoisjoukoissa – yksi kokelas potkitaan pois

Erikoisjoukot-ohjelmassa yhden kokelaan taival päättyi illan jaksossa.

Nelosen Erikoisjoukot-sarjassa nähtiin jälleen dramaattisia hetkiä. Älä lue pidemmälle, jos et halua juonipaljastuksia illan jaksosta.

Tiistaina esitetyssä jaksossa kilpailijat laittoivat itsensä äärirajoille niin sanotussa motivaatiomonttutehtävässä. He tekivät hiekkamontussa fyysisesti raskaita tehtäviä ja hakivat sietokykynsä rajoja.

Lue lisää: Pelottava tilanne Erikoisjoukoissa: yksi kilpailija tuupertuu maahan – lääkäri ryntää paikalle

Jakso päättyy siihen, että yksi kokelas saa lähtöpassit. Kun kokelaat palaavat monttutehtävän jälkeen leiriin, kouluttajat pyytävät Susanna Koskea ja Mari Valosaarta astumaan joukon etualalle. Sarjassa kouluttajat puhuttelevat kokelaita nimen sijasta numeroilla. Valosaari on numero 7.

– Seiska sä olit ihan helvetin sisukas, pääkouluttaja Janne Lehtonen kiittelee.

– Mut sun matka päättyy tähän. Anna sun numero, hän jatkaa.

Radiojuontajana työskentelevä Valosaari on kahdeksas kokelas, joka jättää leirin. Hän on ensimmäinen, joka lähtee ohjelmasta kouluttajien päätöksellä eikä luovuttamisen seurauksena.

Mari Valosaari joutui jättämään kilpailun kesken. Kuva: Nelonen / Jere Hietala

Valosaari pidättelee itkua, kun matka ohjelmassa tulee päätökseensä. Hän myöntää, että fysiikka koitui hänen kohtalokseen.

– Harmittaa hirveästi, mutta tiedän, että annoin kaikkeni. Parempaan en ois pystynyt. Tiesin, että fysiikka on mun heikoin juttu, Valosaari sanoo.

Hän kuitenkin toteaa olevansa ”helvetin ylpeä” itsestään.

Erikoisjoukot-leirille jäi enää seitsemän kokelasta.

Erikoisjoukot

Nelonen & Ruutu klo 21.00 tiistaisin

Ilta-Sanomat, Nelonen ja Ruutu ovat osa Sanoma-konsernia

Source Link is.fi