Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_73e9b494c639e49d0133f4a28a7bee05, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Televisiolääkäri harrasti seksiä asiakkaansa kanssa – antoi vastineeksi ilmaisen botox-hoidon – Uutisalue
Banner Before Header

Televisiolääkäri harrasti seksiä asiakkaansa kanssa – antoi vastineeksi ilmaisen botox-hoidon

Tuomioistuin päättää myöhemmin, menettääkö Tijion Esho lääkärinoikeutensa tapauksen takia.

Britannian lääkäreiden kelvollisuutta valvovan tuomioistuimen (MPTS) mukaan This Morning, Morning Live ja Body Fixers -ohjelmista tuttu lääkäri Tijion Esho on harjoittanut seksiä asiakkaansa kanssa vastineeksi botox-hoidosta.

Esho myönsi vaihtaneensa ”sopimattomia seksuaalisia viestejä Instagramissa”.

Lääkäri kertoi MPTS:n kuulemisessa, ettei hänellä ollut koskaan fyysistä seksuaalista yhteyttä potilaan kanssa, joka tarjosi seksipalveluita OnlyFansin ja verkkosivujen kautta.

Tuomioistuin katsoi kuitenkin toteen näytetyksi, että Esho oli sukupuoliyhteydessä potilaan kanssa Newcastlen klinikalla vuonna 2021 ja antoi botoxia ilmaiseksi.

MPTS totesi myös, että Esho ja nainen olivat olleet seksuaalisessa kanssakäymisessä jo aiemmin.

MPTS katsoi, että Eshon käytös oli seksuaalisesti motivoitunutta, mutta ei pitänyt potilasta ”haavoittuvana” ammattinsa vuoksi.

MPTS kokoontuu uudelleen myöhemmin tässä kuussa, jolloin päätetään, onko Eshon kyky harjoittaa ammattiaan heikentynyt väärinkäytöksen vuoksi.

Source Link is.fi