Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_504e3d0ab488c714a0a9e6bf580021b2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ben Zyskowicz: Työnteon ja yrittäjyyden varaan rakentuu koko hyvinvointi | Verkkouutiset – Uutisalue

Ben Zyskowicz: Työnteon ja yrittäjyyden varaan rakentuu koko hyvinvointi | Verkkouutiset

Vaikka talouden tasapainotuksessa myös verojen kiristäminen on kansanedustaja Ben Zyskowiczin (kok.) mukaan käytettävien keinojen valikoimassa, ei hänen mukaansa työnteon ja yrittäjyyden verotusta ole varaa kiristää.

– Työnteon ja yrittäjyyden varaan rakentuu koko meidän hyvinvointiyhteiskunta, Zyskowicz sanoo Verkkouutisten BenTV:ssä.

Hän kertoo tarkoittavansa, että kaikki julkisen palvelut ja tulonsiirrot rahoitetaan viime kädessä työnteolla ja yrittäjyydellä. Verotuksen kiristäminen vähentäisi Zyskowiczin mukaan työtä ja yrittäjyyttä ja siten heikentäisi koko yhteiskunnan rahoituspohjaa.

Mahdollisia verojen kiristyksiä Zyskowicz etsisi haittaverotuksen puolelta, kuten tupakkaverosta.

Zyskowicz kritisoi myös näkemyksiä siitä, että työnteon verotuksen kiristämisellä ei olisi vaikutusta työnteon houkuttelevuuteen.

–  Luuleeko joku, ettei työnteon ja yrittäjyyden verotuksen tasolla olisi vaikutusta siihen, kuinka innokkaita ihmiset ovat tekemään lisää töitä, hankkimaan lisää tuloja, Zyskowicz ihmettelee.