Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bec481939fc9b83c804e7fea5e07ba6b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
”Ensimmäinen kierros Pekka Haavistolle, toinen Alexander Stubbille” | Verkkouutiset – Uutisalue

”Ensimmäinen kierros Pekka Haavistolle, toinen Alexander Stubbille” | Verkkouutiset

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen kirjoittaa kotisivuillaan, että gallupien mukaan hänen puolueensa presidenttiehdokas Alexander Stubb tulisi keräämään ehkä ratkaisevankin hyvin ääniä myös perussuomalaisista, keskustasta, RKP:stä ja kristillisdemokraateista.

– Ensimmäinen kierros (Pekka) Haavistolle? Toinen Stubbille? Onko tässä tammikuun presidentinvaalien asetelma ja myös tulos?, Timo Heinonen kysyy.

Hänen mukaansa ”Alex on kovassa nosteessa ja ympärillä on jo hypeä”.

Timo Heinonen siteeraa Ylen gallupia, jonka mukaan tällä hetkellä toisella kierroksella Haavistoa kannattaisi 45 prosenttia ja Stubbia 42 prosenttia äänestäjistä.

– Epävarmoja on eniten perussuomalaisten ja keskustan äänestäjissä ja he ovatkin lopulta presidentinvaalien kuninkaantekijät ja ratkaisivat. He joutuvat pohtimaan jäävätkö kotiin, äänestävätkö Haavistoa vai (Olli) Rehniä? Kotiinjääminen voisi lopulta ratkaista sen, että Haavisto voittaisi?

– Olisiko se keskustalaisten ja perussuomalaisten toive? En usko ja siksi he lähtevät uurnille ja äänestävät, Heinonen uskoo.