Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0116d8e98116da767a3ec883576efee8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Finnair lopettaa tuotemyynnin lennoillaan | Verkkouutiset – Uutisalue

Finnair lopettaa tuotemyynnin lennoillaan | Verkkouutiset

Finnair lopettaa tänä keväänä tuotemyynnin, eli kosmetiikan, asusteiden, lahjaesineiden ja muiden tuotteiden myynnin lennon aikana ja ennakkotilauksena lennolle.

Tuotteiden myynti päättyy kaikilla Finnairin lennoilla 28.2.2023, mutta ennakkotilauksia toimitetaan lennoille 18.4.2023 asti.

– Lennonaikaisen tuotemyynnin merkitys asiakkaillemme on vähentynyt viime vuosina, Finnairin tuotetarjonnasta vastaava Valtteri Helve sanoo tiedotteessa.

Asiakkaat voivat kuitenkin jatkossakin tilata aterian ennakkoon tai ostaa välipaloja ja juomia lennolla. Samoin Finnair Plus -jäsenet voivat edelleen lunastaa palkintoseteleitä ja -tuotteita Finnair Shopista ja tilata tuotteita kotiin.

– Uutisoimme jo keväällä 2020 luopuvamme tuotemyynnistä EU:n sisäisillä lennoillamme osana tavoitettamme vähentää koneiden painoa, ja nyt on aika ottaa seuraava askel. Ruoka- ja juomamyynti lennoilla toki jatkuu, ja sitä myös kehitämme edelleen.