Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c171cb1e546858b96d65116a52f44e6e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
IS: Sofi Oksanen teki yllättävän havainnon Vladimir Putinista | Verkkouutiset – Uutisalue

IS: Sofi Oksanen teki yllättävän havainnon Vladimir Putinista | Verkkouutiset

Kirjailija Sofi Oksasen mukaan Vladimir Putinin hallinto on vastuussa Aleksei Navalnyin kohtalosta.

– Hänet haluttiin murtaa henkisesti, ja kun se ei onnistunut, hänen hengissä pitämisensä ei ollut haluttavaa Kremlille, Oksanen totesi Ilta-Sanomien mukaan Kaksi vuotta sotaa – Ukraina kestää -tilaisuudessa.

– Hänen kiduttamisessaan oli nälkiinnyttämistä, lääkärin näkemisen estämistä, henkistä ja fyysistä. Rajoitetaan läheisten näkemistä. Lehdistä, joita hän luki, sensuroitiin käsin pois uutisia, jotka hän näki. Käsityömäistä ja selkeästi hänelle profiloitua, Oksanen kuvaili Navalnyin kohtelua vankilassa.

Oksanen kertoi myös tehneensä yllättävän havainnon Vladimir Putinista, joka näyttää noudattavan neuvostodiktaattori Josif Stalinin logiikkaa.

– Salamurhat ovat vanha keino työkalupakissa, ja nimenomaan sellaiset, missä käytetään myrkkyjä. Myrkkylaboratorioihin satsaaminen on tyypillistä Venäjälle, hän sanoi IS:n mukaan.

– Olin vähän yllättynyt Bellingcatin tutkimuksista, joiden mukaan on noudatettu Stalinin logiikkaa siten, että Putin itse allekirjoitti käskyt myrkyttää. Allekirjoittamalla itse hän suojelee itseään.

Oksanen viittasi siihen, että Stalin halusi olla ainoa teloituskäskyjä allekirjoittaja. Jos joku muukin olisi voinut päättää teloituksista, Stalin olisi saattanut olla itse käskyjen kohde.