Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c56472b8a769d24c192c0629295719bf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Israel on valmis tekemään sopimuksen Gazan panttivankien vapauttamisesta, kertoi maan puolustusministeri – Uutisalue

Israel on valmis tekemään sopimuksen Gazan panttivankien vapauttamisesta, kertoi maan puolustusministeri

Israelin puolustusministerin Yoav Gallantin mukaan Israel on valmis sopimaan äärijärjestö Hamasin kanssa Gazassa olevien panttivankien vapauttamisesta. Gallantin mukaan ”aika on nyt kypsä” sopimukselle yli puoli vuotta kestäneiden taistelujen jälkeen.

– Edessä on vaikeita päätöksiä, mutta olemme valmiita niihin saadaksemme panttivangit takaisin, minkä jälkeen jatkamme taisteluita, Gallantin kanslian välittämässä lausunnossa sanottiin.

Hamas ja muut palestiinalaiset äärijärjestöt sieppasivat noin 250 panttivankia hyökätessään Israeliin. Heistä satakunta on yhä Gazassa. Loput on vapautettu tai he ovat kuolleet.

Qatarissa viikkokausia käydyistä aseleponeuvotteluista saatiin maanantaina ristiriitaisia tietoja. Egypti sanoi neuvottelujen edenneen, mutta myöhemmin sekä Israel että Hamas kertoivat, että sopimus on vielä kaukana.

Lataa uusi sovellus

Helpoin tapa lukea tuoreimmat uutiset.

Mainos: Konditoria Malmberg Oy

Mainos: Konditoria Malmberg Oy