Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bfb232a4f1e00f7799f5630a25a3efeb, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lähetä videokysymyksesi Ylen tv-tenttiin – Stubb ja Haavisto kohtaavat suorassa lähetyksessä torstaina – Uutisalue

Lähetä videokysymyksesi Ylen tv-tenttiin – Stubb ja Haavisto kohtaavat suorassa lähetyksessä torstaina

Toisen kierroksen ensimmäinen presidentinvaaliväittely on Ylellä torstaina. Keräämme siihen yleisökysymyksiä videoina.

Pekka Haavisto ja Alexander Stubb.

Pekka Haavisto ja Alexander Stubb kilpailevat toisella kierroksella presidentin paikasta. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Millaisen Suomen haluaisit? Millainen presidentin pitäisi olla? Mihin presidentin pitäisi kiinnittää huomiota? Haluamme kuulla, millainen maailma on juuri sinun näkökulmastasi ja mitä kysyisit Suomen tulevalta presidentiltä.

Presidentinvaalien toiselle kierrokselle etenivät ehdokkaat Alexander Stubb (kok.) ja Pekka Haavisto (valitsijayhdistys, vihr.).

Stubb sai 27,2 prosenttia äänistä, Haavisto 25,8 prosenttia.

Yle tenttaa heitä kahdessa vaaliväittelyssä, 1. helmikuuta ja 8. helmikuuta. Lähetys nähdään TV1:ssä ja Yle Areenassa klo 21.00–22.00.

Näin lähetät kysymyksen tenttiin

Keräämme lähetykseen ehdokkaille esitettäviä yleisökysymyksiä. Presidentin valtaoikeudet ovat ulko- ja turvallisuuspolitiikassa, mutta esimerkiksi puheenvuoroissaan hän voi nostaa esiin monenlaisia aiheita presidentin arvovallalla. Myös kysymykset voivat olla tältä laajalta alueelta.

Voit lähettää kysymyksesi tiistaihin 30. tammikuuta kello 12:een mennessä. Valitsemme näistä muutaman, jotka haluaisimme osaksi tv-lähetystä.

Otamme valittujen kysymysten ehdottajiin henkilökohtaisesti yhteyttä ja pyydämme heitä esittämään kysymyksensä kännykkävideona ja lähettämään sen meille.

Käytämme videoita osana Ylen presidenttiväittely -lähetystämme 1. helmikuuta, jossa ehdokkaat vastaavat niihin.

Source Link yle.fi