Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fdc8a48249348ba25888897fdb8bb1d6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
MT: Espoossa on havaittu susi asutuksen keskellä | Verkkouutiset – Uutisalue

MT: Espoossa on havaittu susi asutuksen keskellä | Verkkouutiset

Espoon Nuottaniemessä on nähty susi. Havainto tehtiin lauantaina hieman puolenyön jälkeen Läntisellä Rantatiellä, aivan asutuksen keskellä lähellä merenrantaa. Petoeläimestä oli jäänyt selvät jäljet vasta sataneeseen lumeen. Havainnosta kertoo Maaseudun Tulevaisuus.

Espoon–Kauniaisten riistanhoitoyhdistyksen petoyhdyshenkilö Jukka Kirjavainen toteaa Maaseudun Tulevaisuudelle, että susihavainnot eivät pääkaupunkiseudullakaan ole enää poikkeuksellisia.

– Osa tosin jää epäselväksi, että onko kyseessä sudennäköinen karkuteillä oleva koira vai oikeasti susi, hän lisää.

Hänen mukaan asutuksen lähellä nähtävän suden pitää aina lähtökohtaisesti aiheuttaa huolta ihmisissä, vaikkakin on ihmiskohtaista, että miten uhkaavaksi tilanteen kokee.

Kirjavainen arvioi, että pääkaupunkiseudun liepeillä liikkuu kymmenkunta sutta. Kyse ei kuitenkaan ole laumasta, vaan yksittäisistä kulkijoista, jotka ovat luonteeltaan uteliaita ja katsastavat uusia paikkoja.