Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4b8f7948285fc553f412ae844fc5f929, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
NBA-hirmu heitti tahallaan ohi – syy on todella yllättävä – Uutisalue
Banner Before Header

NBA-hirmu heitti tahallaan ohi – syy on todella yllättävä

Houston Rocketsin Boban Marjanovic osoitti oivallista pelisilmää.

Koripallon NBA:ssa pelattiin runkosarjan viimeinen kierros maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa, ja yhdessä ottelussa nähtiin varsin erikoinen tapahtumasarja.

Houston Rocketsilla ei ollut panosta Los Angeles Clippersin vieraana, ja se saattoi näkyä myös joukkueen keskushyökkääjän Boban Marjanovicin otteissa.

Serbialainen Marjanovic pääsi vapaaheittoviivalle ottelun viime minuuteilla, mutta ensimmäinen heitto meni ohi.

Tässä vaiheessa Marjanovic osoitti sormella itseään ja katseli katsomoon päätään nyökyttäen. Sitten hän heitti toisenkin vapaaheiton ohi ja nosti sormensa pystyyn yleisön villiintyessä.

Syy käytökseen oli varsin yllättävä.

Marjanovic oli yhdysvaltalaismedian mukaan ilmeisen tietoinen Clippersin kampanjasta, jossa fanit saavat ilmaista kanaa, jos vierasjoukkueen pelaaja heittää kaksi vapaaheittoa peräkkäin ohi.

NBA:n pisimpiin pelaajiin kuuluva 224-senttinen Marjanovic, 35, on pelannut urallaan kahden kauden ajan Clipperisissä. Hän halusi ilmeisesti palkita fanit kauden viimeisessä ottelussa.

Ottelun selostajaan Marjanovicin temppu teki ilmeisen suuren vaikutuksen.

– Hän antoi heille kanaa! Hän on kansan mies! selostaja hehkutti täyttä kurkkua.

Houston voitti ottelun lukemin 116–105, mutta sen pelit päättyivät runkosarjaan. Clippers kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Dallas Mavericksin.

Source Link is.fi