Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fcc5cc21ab1235b1609b29d60dad620b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson mursi kätensä, peruu työmatkansa – Uutisalue

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson mursi kätensä, peruu työmatkansa

Henrikssonin oli määrä matkustaa viideksi päiväksi Afrikkaan tapaamaan oikeusalan toimijoita Namibiassa ja Etelä-Afrikassa, mutta matka peruuntuu.

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson kuvattuna syyskuussa 2022. Kuva: Petteri Sopanen / Yle

Rkp:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson peruu työmatkansa Namibiaan ja Etelä-Afrikkaan loukkaantumisen vuoksi.

Henrikssonin oli määrä lähteä sunnuntaina viideksi päiväksi Etelä-Afrikkaan ja Namibiaan tapaamaan maiden oikeusalan toimijoita ja kansalaisjärjestöjen edustajia.

Henriksson kertoi lauantai-iltana Facebook-päivityksessään (siirryt toiseen palveluun), että hän kaatui tennistä pelatessaan niin, että hänen käsivarteensa tuli murtuma. Hän kertoo myös loukanneensa polvensa.

– Aina ei kaikki mene niin kuin Strömsössä. Tänään kaaduin niin pahasti, että käsivarteen tuli murtuma, Henriksson kertoi iltayhdeksän jälkeen lauantai-iltana päivityksessään.

Päivityksen yhteydessä Henriksson julkaisi kuvan itsestään käsi lastassa. Hän kiittää päivityksessään myös saamaansa hoitoa Pietarsaaren sairaalassa.

– Nyt kotona ja totuttelen siihen, että minulla on toistaiseksi vain yksi käsi ja yksi jalka tukenani, hän kirjoittaa.

Henriksson on kotoisin Pietarsaaresta Pohjanmaalta.

Henrikssonin loukkaantumisesta kertoi aiemmin muun muassa Vasabladet (siirryt toiseen palveluun).

Source Link yle.fi