Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_667ca9ec5e0736c7ab3ff30cc18182f6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
”Pulinat pois”, kuultiin jälleen – näin kommentoi kakkossijaansa Pekka Haavisto – Uutisalue

”Pulinat pois”, kuultiin jälleen – näin kommentoi kakkossijaansa Pekka Haavisto

Haavisto piti vaaleja reiluina ja pääasiana, että Suomi sai hyvän presidentin.

Valitsijayhdistyksen ja vihreiden tukema presidenttiehdokas Pekka Haavisto myönsi tappionsa ja onnitteli Tasavallan presidentiksi valittavaa Alexander Stubbia. Haaviston onnittelut – ja samalla tappion tunnustaminen – tulivat, kun Ylen vaaliennuste näytti selvästi Stubbin voittavan.

– No niin Alexander, onnea Suomen 13. presidentille, Haavisto sanoi.

Stubb kiitteli myös Haavistoa kättelyn yhteydessä rehdistä ja hienosta kisasta. Haavisto vastasi toivottamalla menestystä Stubbille tämän työhön.

Haaviston mukaan vaikeassa turvallisuuspolittisessa ja kansainvälisessä tilanteessa käytiin hyvin reilu ja asiallinen kampanja.

– Käytiin hyvät keskustelut. Suomi tarvitsi näitä keskusteluja.

– Uskon, että Suomi saa nyt hyvän Tasavallan presidentin. Alexander Stubb on kokenut ja osaava henkilö tätä tehtävää hoitamaan, Haavisto sanoi.

Ja lopputulemana tuloksesta Haavisto totesi jo tutuksi tulleella polittisella fraasilla: ”Pulinat pois!”

Haavisto kertoi, ettei käsittele politiikkaa voittojen ja tappioiden kautta vaan pikemminkin kyseessä on intohimo yhteiskunnallisten asioiden hoitamiseen.

Haaviston mukaan tärkeintä on ollut reilu peli ja se, että Suomi saa hyvän presidentin ja ettei kansa jakaudu.

Source Link yle.fi